Antena Căutare

Test de credință periculos! Mai mulți hinduși au fost surprinși vârându-și mâinile în ulei încins - VIDEO

Mai mulți hinduși au fost surpinși în sud-vestul Indiei participând la un ritual religios care a presupus ca ei să își bage mâinile într-un vas cu ulei încins.

Mai mulți hinduși au fost surpinși în sud-vestul Indiei participând la un ritual religios care a presupus ca ei să își bage mâinile într-un vas cu ulei încins.

Credincioșii au participat la ritual la templul zeiței Kamakshi Devi. Ei și-au băgat mâinile în vasul cu ulei încins pentru a scoate din acesta „vadas” – o gustare locală prăjită.

Testul de credință năucitor a avut loc pe 24 octombrie, în templul aflat în apropere de orașul Kumta din districtul Uttara Kannada, din statul indian Karnataka.

În timpul ritualului, mulți ditre spectatorii ritualului ar fi intrat în transă.

Într-o filmare făcută de unul dintre hindușii prezenți la ritual, un bărbat poate fi văzut vârându-și mâinile în uleiul încins înainte de a reuși să ridice gustările „vada” și să le arunce pe o farfurie aflată în fața lui. Apoi, aceste gustări i-au fost oferite drept ofrandă zeiței.

Acest ritual reprezintă un test de credință, participanții sperând ca zeița să îi ajute să își rezolve problemele cu care se confruntă în viețile lor.

„Își scot repede mâinile. Așa că nu se rănește nimeni”, a explicat un oficial.

Acest test periculos este organizat anual, în timpul zilelor cu lună plină din octombrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă video: YouTube/ Daily Mail.

Biserica din România în care mii de oameni vin să vadă minunea cu... turn!... Sf Mihail și Gavril 2018. Care e îngerul tău păzitor în funcție de data nașterii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x