Antena Căutare

O americanca si-a adus pe lume propriul nepot! Afla cum a fost posibil!

Linda Sirois, o americanca de 49 de ani, si-a adus pe lume... propriul nepot. Femeia a acceptat sa fie mama-surogat pentru copilul fiicei sale, care nu putea duce o sarcina din cauza unei afectiuni cardiace.

Fiica Lindei, Angel Herbert, in varsta de 24 de ani, a incercat sa ramana insarcinata, insa medicii i-au recomandat sa renunte din cauza unei boli de inima care i-ar fi pus viata in pericol. Singura sansa de a avea un copil era printr-o mama surogat.

Linda Sirois i-a propus fiicei sale sa duca sarcina. Desi la inceput a ezitat, din dorinta de a avea un copil a acceptat propunerea mamei sale.

Totusi, din cauza varstei inaintate, mai multe clinici de fertilizare au refuzat interventia. Pana la urma, a fost chemata de un spital din Lexington, Massachusetts, care a supus-o unor teste clinice. Astfel, pe 13 august, Linda si-a adus pe lume nepotelul perfect sanatos de 3,5 kilograme.

Linda, care a mai nascut patru copii, a marturisit ca aceasta a fost cea mai usoara sarcina pe care a avut-o. Ea a fost sustinuta de familie si prieteni si a declarat ca este extrem de fericita ca a putut sa isi ajute fiica.

Femeia nu este singura bunica din lume care a acceptat sa poarte sarcina propriului ei nepot. O alta americanca de 60 de ani a facut acelasi gest pentru fiica sa.

FOTO: sunjournal.com

Robotii cuceresc lumea muzicala! Prima orchestra a fost infiintata in Georgia... Mowgli exista: Un pusti britanic, prieten la catarama cu o colonie de marmote...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x