Antena Căutare

"Mami, de ce este un bărbat în patul meu?" Ce a pățit această fetiță este de-a dreptul ȘOCANT!

O întâmplare de-a dreptul cutremurătoare a avut loc în Marea Britanie. În urma acesteia, mai mulți părinți s-au alertat în legătură cu siguranța copiilor lor.

O întâmplare de-a dreptul cutremurătoare a avut loc în Marea Britanie. În urma acesteia, mai mulți părinți s-au alertat în legătură cu siguranța copiilor lor.

O fetiță în vârstă de șase ani a mers în camera părinților în timpul nopții și i-a întrebat, speriată și uimită, de ce este un bărbat în patul ei. La început, mama ei, buimacă de somn, n-a crezut-o. Femeia era convinsă că fata avusese un coșmar, iar incidentul nu era unul singular.

Imediat după aceea, părinții fetei au văzut că cea mică nu mai purta pijamaua cu care ei o îmbrăcaseră. Tatăl ei a mers totuși în dormitorul micuței pentru a 0 asigura că e în afara oricărui pericol. Acolo, a descoperit cu stupoare că, într-adevăr, un tânăr dormea în patul acesteia.

Potrivit poliției, este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani, care ar fi intrat pe fereastră în camera fetei și ar fi abuzat-o sexual pe fetiță, după care a adormit, scrie metro.co.uk.

Caz șocant! După ce a născut, burta a început să i se mărească. Femeia s-a întors la medici, care au tăiat-o. Ce au găsi... Fenomen straniu în nord-vestul Spaniei! Forţele biblice, la originea ploii de sânge?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x