Antena Căutare

Marea Britanie: O fetita s-a nascut cu sindromul "nas de clovn"

Trei ani, Connie Lloyd a fost nevoita sa suporte batjocuri crude din cauza semnului cu care s-a nascut, mai precis un nas rosu ca de clovn. De cate ori se ducea cu fetita la medic, mama acesteia era nevoita sa ii acopere fata micutei, din cauza comentariilor rautacioase ale oamenilor. Insa acum, viata lui Connie s-a schimbat in urma interventiei chirurgicale care i-a indepartat roseata de pe nas, ce era, de fapt, inceputul unei tumori.

Dupa o operatie care a durat trei ore si jumatate, o Connie fericita a afirmat satisfacuta ca acum are si ea un nas ca al mamei ei.

Mama, originara din Berkshire, a declarat: „Atunci cand i-am vazut nasul, eu si sotul meu am fost foarte mirati. Arata ca un copil diferit, insa noi stiam ca e Connie". Doctorii au observat o pata pe nasul micutei la ecografia de 26 de saptamani. Insa atunci cand Connie s-a nascut, in septembrie 2008, ea parea perfect sanatoasa. Doua saptamani mai tarziu, parintii fetei, Zara si Tom, au vazut ca nasul copilului incepea sa se inroseasca. Ce a inceput ca o pata micuta a terminat prin a fi o excrescenta cu diametrul de 4 centimetri.

2011/08/23/359374-connie2.jpg

Un dermatolog din spitalul Great Ormond Street a diagnosticat bebelusul ca avand un hematom, adica o tumoare benigna. Astfel, pentru a se vindeca, Connie a trebuit sa ia medicamentul Propranolol, devenind astfel al optulea bebelus din Marea Britanie care a incercat aceasta pastila. Iar asta in ciuda faptului ca parintii au fost avertizati de faptul ca boala nu are leac si ca, daca nasul fetei ar fi zgariat sau lovit, micuta ar sangera pana la moarte.

Insa Zara, mama lui Connie, nu s-a lasat cu una cu doua si a cautat un medic dispus sa intervina chirurgical. Asa l-a gasit pe doctorul Iain Hutchison, care a operat-o pe fata in luna martie, inlocuindu-i tumoarea doar cu o mica cicatrice.

2011/08/23/359375-connie3.jpg

Acum, micuta Connie este o fata perfect sanatoasa, care nu mai este nevoita sa suporte rautatile celor din jur si se poate bucura linistita de copilarie.

FOTO: Dailymail.co.uk

Topul tehnologiilor militare care au schimbat cursul istoriei... Pedeapsa parinteasca: un baiat de 10 ani a trebuit sa patruleze pe strazi cu o pancarta umilitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x