Căutare Live

Mesaje de LA MULȚI ANI

Alege unul dintre cele mai frumoase mesaje de LA MULȚI ANI scrise vreodată. Surprinde-ți iubitul sau iubita, copii, sora, mama, prietenul sau prietena într-una din cele mai speciale zile din viața lor.

Mesaje de la multi ani

magazinpentrufamilie.ro

Alege unul dintre cele mai frumoase mesaje de LA MULȚI ANI scrise vreodată. Surprinde-ți iubitul sau iubita, copii, sora, mama, prietenul sau prietena într-una din cele mai speciale zile din viața lor.​

Mai jos ai 15 mesaje de LA MULȚI ANI care vor face, cu siguranță, senzație în cazul oricui.

1. Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta! Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi! La mulți ani!

2. Să primești flori de ziua ta... Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare... La mulți ani!

3. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții... și în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

4. Deși nu pot fi acum alături de tine, îți doresc tot binele și sper ca un an în plus să te ajute să descoperi dragostea adevarată. La mulți ani!

5. Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că traiește-o la maxim! La Mulți Ani!

6. În această zi specială îți doresc să gasești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani!

7. La Mulți Ani, cu ocazia aniversării, multa sănătate și bucurie! Să fii fericit/ă, dar și să faci fericiți pe alții. Să fii iubit/ă, dar și să răspândești iubire în jurul tău. Să ai parte de tot ce e frumos în lumea asta și toate visele să ți se împlinească!

8. Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!!!

9. Credeai că am uitat de o zi atât de specială precum nașterea ta? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de la mulți ani și te asigur de prietenia mea veșnică!

10. Cunoști pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare?Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!

11. Îți doresc ca în fiecare an numărul de lumânări să scadă și numărul de petreceri, torturi și urări de La mulți ani să crească!

12. Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că dacă se adeverește, la anu' nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!

13. O zi din an este a ta. Și pentru că e a ta este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreună cu cei dragi. La mulți ani!

14. Îți doresc să știi ce cauți în viață, să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/ă. La mulți ani!

15. De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/ă de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău...La mulți ani!

A lăsat domeniul IT deoparte pentru agricultură! Afacerea care aduce un profit de mii de euro la hectar... O tânără și-a pozat posteriorul SEXY, dar un detaliu rușinos i-a făcut pe toți să râdă de ea!...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x