Antena Căutare

MINUNEA lui Arsenie Boca despre care nimeni nu a vorbit: „A făcut-o să meargă. După câtva timp, A MURIT!”

O fata de 13 ani, oloaga, dintr-un sat din Ardeal, a stat o saptamana la manastire, scrie arfv.ro citat de rtv.net. Parintele Arsenie Boca a facut rugaciuni asupra fetei, ea fiind pusa pe un scaun in fata altarului. Parintele a intrebat-o: “Crezi in Iisus Hristos, in Dumnezeu-Tatal, in Maica Domnului?”. Ea a raspuns: Cred din toata inima. La fel i-a intrebat si pe parintii fetei care au raspuns ca si ei cred.

Parintele i-a zis fetei: “Daca crezi, scoala-te si mergi! Ea a raspuns ca nu poate. Atunci Parintele i-a zis iarasi: Daca crezi in Iisus Hristos, scoala-te si vino la mine!”.

Atunci fetita s-a sculat pe picioarele ei, ajutata, si a mers spre Parintele Arsenie. Parintele i-a spus ca atat cat va trai sa nu se duca in lume la distractii, baluri, dansuri si sa se incredinteze in mainile lui Dumnezeu.

Dar dupa 2 ani, la 15 ani, fata fiind frumoasa, a mers la un bal si astfel la scurt timp fata a murit.

Este cea mai frumoasă poezie contemporană, virală în mediul virtual și publicată în zeci de reviste! De Ziua Poeziei, t... Andra Trandaș va prezenta emisiunea ”Stăpânii vedetelor”, la Antena Stars...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x