Antena Căutare

Mireasa anului 2019 poartă rochii cu pene sau cu imprimeuri 3D

Mireasa anului 2019 poartă rochii cu pene sau cu imprimeuri 3D şi verighetă din aur roz. Iar jurămintele se fac în natură, într-un decor de poveste. Sunt ultimele tendinţe prezentate la cel mai mare târg de nunţi din Capitală.

Mireasa anului 2019 poartă rochii cu pene sau cu imprimeuri 3D şi verighetă din aur roz. Iar jurămintele se fac în natură, într-un decor de poveste. Sunt ultimele tendinţe prezentate la cel mai mare târg de nunţi din Capitală. Acolo unde sute de viitoare mirese s-au luptat pentru cele mai ieftine rochii, care se vând cu numai 28 de lei.

Nunta perfectă începe cu o probă de viteză, pentru viitoarele mirese aflate la vânătoare de reduceri. Doar 28 de norocoase vor îmbrăca rochiile de 28 de lei.

În timp ce tinerele îşi aleg modelele, viitorii miri fac coadă în faţa cabinelor de probă. Alegerea e misiune grea, mai ales că toate rochiile se vând la târg cu preţuri mai mici.

De exemplu, o rochie a fost redusă de la 5000 de lei la 2500 de lei. Un chilipir pentru care merită să străbaţi ţara, spun tinerele venite în Capitală chiar şi de la sute de kilometri distanţă.

Rochia anului trebuie să aibă pene, broderie sau imprimeuri 3D, arată ultimele tendinţe. Şi poate costa chiar şi opt mii de lei. Indiferent de model, câteva trucuri fac diferenţa.

După ce au ales ţinuta, mirii pun la punct ultimele detalii.

Alexandru Tăbâcă, asistent manager: Pentru anul 2019, am venit cu o colecţie nouă de verighete confecţionate din aur roz, care se poartă. Cerinţele sunt foarte mari.

Anul acesta, se poartă decoraţiunile cu elemente din natură. Crengi, frunze, flori şi chiar fructe integrate în aranjamente.

Andrada Margaş, designer floral: Pentru o nuntă completă, în jur de 1000 de euro pentru aranjamente complete, bogate, naturale.

Cuplurile care se pregătesc să se căsătorească se pot bucura de ofertele de la târgul de nunţi până duminică.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Astrologul Ioan Burculeț face un anunț șocant despre 2019: „Este aceeași influență ca în 1989. Va fi o schimbare la care... Milionarii Europei vânează din nou cu Ion Ţiriac, de data aceasta la Ersig, în judeţul Caraş-Severin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x