Antena Căutare

Mireasa a trăit un coșmar la nuntă! Gestul scandalos făcut de cumnată: „Ți-a făcut un favor, crede-mă”

Fericirea nu a durat mult pentru o femeie din Marea Britanie, care visa la o viață lungă și fericită alături de soțul său. Lumea se pregătea de nuntă, invitații erau sosiți și lucrurile păreau să fie pe făgașul normal atunci când un conflict a izbucnit între mireasă și cumnata sa!

Mireasa a trăit un coșmar la nuntă! Gestul scandalos făcut de cumnată: „Ți-a făcut un favor, crede-mă” Galerie
Ce a făcut cumnata la nunta unei mirese

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei, dar o tânără mireasă a trăit șocul vieții sale, chiar la câteva ore după ce și-a unit destinul cu alesul inimii sale!

Femeia a povestit că și-a peirdut mințile după ce a ajuns la capătul puterilor, după o zi în care cumnata s-a străduit să facă tot posibilul pentru a-i strica cheful de petrecere. Potrivit afirmațiilor făcute de aceasta, cumnata a băut peste măsură, apoi i s-a făcut, murdărind cadourile primite de la invitați și totul s-a încheiat cu furtul unei sume generoase, din banii primiți drept cadou de la invitați.

Înfuriată peste măsură, mireasa nu s-a mai putut controla și a avut o criză de furie, moment în care i-a dat un pumn în față cumnatei.

Mireasa a trăit un coșmar la nuntă! Gestul scandalos făcut de cumnată: „Ți-a făcut un favor, crede-mă”

Ce a făcut cumnata la nunta unei mirese

Mireasa și-a bătut cumnata la nuntă

În mod surprinzător, mirele a ales să ignore toate problemele cauzate de sora lui la nuntă și a părăsit-o pe mireasă, chiar la câteva ore înainte după căsătorie.

Femeia a povestit totul pe un site de pe internet, cerând sfaturi utile pentru a-și recâștiga soțul. Totuși, mulți au fost de părere că nu mai are motive să treacă peste o astfel de situație.

„Ți-a făcut un favor, crede-mă”, a fost unul dintre comentariile primite de mireasa supărată.

Nu se știe cu exactitate cum s-a terminat această poveste, dar cu siguranță întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Trei case romane au fost deschise publicului la Pompei... Farul Genovez de pe faleza din Constanţa funcţionează din nou, după o pauză de 107 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x