Antena Căutare

"Misiune Imposibila": Candidata perfecta pentru a deveni sotia lui Tom Cruise

Este deja de notorietate faptul ca Biserica Scientologica isi doreste o noua sotie pentru Tom Cruise. Doar ca, urmatoarea consoarta a actorului trebuie sa indeplineasca unele criterii binedefinite

Dupa despartirea de Katie Holmes, Biserica Scientologica are “misiunea imposibila” de a-i gasi o noua parterena lui Tom Cruise.

Candidata perfecta trebuie sa imparta aceleasi convingeri religioase, de minunm cinci ani, sa faca parte din lumea divertismentului si sa fie frumoasa si desteapta. In plus, nu trebuie sa aiba mai mult de 30 de ani, este cerinta lui Tom Cruise, care considera ca viitoarea sotie trebuie sa-i inteleaga stilul de viata si tot ceea ce implica acesta.

In ultimul timp, actorul a parut interesat de actrita Laura Prepon, insa, surse din anturajul sau spun ca artistul nu vrea sa se grabeasca si isi studiaza foarte bine optiunile.

Biserica Scientologica a atras numerosi adepti din randul vedetelor, printre care John Travolta, Anne Archer si Priscilla Presley.

Si dintii pot fi inteligenti! Ce au mai descoperit oamenii de stiinta... LUX SI OPULENTA! O colectie de 64 de diamante foarte rare, expusa la Hong Kong...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x