Antena Căutare

MOARTEA CIMITIRELOR! Un artist a creat urna BIOS! Pui cenușa ta în ea, o lași la umbra unui copac și...te transformi în POM!

Designerul iberic Martin Azua a venit cu o idee interesantă. A creat o urnă BIO, care conține o sămânță de pom. Ce fel vrei tu. Pui cenușa în ea, se dezintegrează, prinde rod și te transformi, practic, într-un pom!

Designerul iberic Martin Azua a venit cu o idee interesantă. A creat o urnă BIO, ce conține o sămânță de pom. Ce fel vrei tu. Pui cenușa în ea, se dezintegrează, prinde rod și te transformi, practic, într-un pom!

Nu râde! În timpul vieții îți alegi un copac. Sămânța acestuia va fi pusă, alaturi de a ta cenușă, în urna BIO a lui Martin. Fiind biodegradabilă, se "topește" și tu te transformi în copac. Tare, nu?

RARITATE! Mozart și-a desenat propria ureche!... VIDEO! Locul unde poţi hrăni PEŞTII cu BIBERONUL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x