Antena Căutare

Motivul mai puțin știut pentru care o femeie a dat foc rochiei de mireasă. Ce a împins-o să recurgă la acest gest

Deși mulți oameni au criticat-o aspru pe internet, femeia spune că a avut un motiv întemeiat. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Motivul mai puțin știut pentru care o femeie a dat foc rochiei de mireasă. Ce a împins-o la acest gest Galerie
Motivul mai puțin știut pentru care o femeie a dat foc rochiei de mireasă. Ce a împins-o să recurgă la acest gest | Profimedia/Shutterstock

Lauren Brooke, căci despre ea este vorba, a ajuns virală pe internet, după ce și-a ars rochia de mireasă, potrivit Fanatik, care a vizualizat clipul pe care aceasta l-a distribuit pe platforma de divertisment TikTok.

Deși gestul femeii a stârnit unele controverse și nu a fost înțeles la început, ea a avut o explicație pentru cele întâmplate.

Citește și: Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. Ce a descoperit

Motivul pentru care femeia a dat foc rochiei de mireasă. De ce a ales să facă acest gest

Femeia din Carolina de Nord spune că a recurs la acest gest, după ce s-a oficializat divorțul de soțul ei, cu care ar fi fost căsătorită timp de nouă ani, potrivit sursei citate mai sus.

Fiind fericită că relația lor s-a încheiat în mod oficial, Lauren Brooke a ținut să recurgă la mișcarea care nu a fost înțeleasă de unii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ședința foto a fost realizată de către mama femeii: „A fost grozav să o văd râzând”

Ședința foto și clipul video au fost realizate de către mama fetei, un fotograf profesionist. Pentru a celebra momentul, femeia a decis să poarte o rochie provocatoare, de culoare roșie și să deschidă și o sticlă de șampanie.

Secvențele în care dă foc rochiei de mireasă, calcă pe un tablou în care apare o fotografie de la nuntă și cel în care își rupe rochia de mireasă s-au ales cu numeroase vizualizări și aprecieri. Femeia susține că se simte, în sfârșit, eliberată și mândră că a reușit să încheie mariajul nefericit:

„Am fost numită narcisistă. Unii oameni au spus că eu sunt problema. Prin ședința foto nu s-a sărbătorit divorțul în sine, ci s-a sărbătorit faptul că eu i-am supraviețuit. Ce altceva aveam să fac cu rochia mea de mireasă? Nu a putut fi returnată și nu aș vrea să i-o dau fiicei mele... nu după cum s-a terminat căsnicia. Deci, de ce să nu o ard?”, a explicat Lauren Brooke, într-un interviu pentru New York Post, citat de sursa menționată mai sus.

„A fost grozav să o văd râzând.”, a spus, extrem de încântată, mama femeii, cea care a imortalizat momentul.

Citește și: Soacra a încercat să îi strice rochia de mireasă, așa că o femeie s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a făcut

Iluzie optică. Animalul pe care îl vezi pentru prima dată în imagine îți dezvăluie secrete ascunse despre personalitatea... Testul rapid de inteligență care îți arată dacă ai o memorie perfectă. Tu cum stai cu memoria de scurtă durată?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x