Antena Căutare

N-o chema acasa! O britanica iti mananca TENCUIALA!

Pica este o tulburare alimentara rara din cauza careia o femeie din Marea Britanie mananca tencuiala de pe pereti, relateaza The Sun.

Devi Titreaa are 27 de ani si a inceput sa manance tencuiala inca din copilarie. Bunica ei avea un magazin, iar atunci cand nu era cuminte o punea intr-un colt al acestuia. Peretii nu erau zugraviti, iar in timp ce isi ispasea pedeapsa rupea tencuiala si o manca.

Momentul in care a consumat prima data tencuiala este una dintre cele mai vechi amintiri ale sale. Tanara spune ca i-a placut gustul si mirosul acesteia, care a devenit pentru ea un desert delicios, asa cum era ciocolata pentru alti copii. Isi dadea seama ca nu ii face bine sa manance asa ceva, dar nu se putea abtine.

Pentru a o impiedica sa mai faca acest lucru, parintii ei au pus tapet pe pereti, dar aceasta metoda nu a functionat. Peste cativa ani, cand a ramas insarcinata cu primul copil, a observat ca in spatele canapelei s-a desprins o bucata de tapet si a inceput sa manance din nou tencuiala.

Sotul sau a aflat cu aceasta ocazie de dependenta ei neobisnuita si a gasit-o de nenumarate ori rupand bucati din perete pentru a le manca. Barbatului inca i se pare ciudat ce face sotia sa si o incurajeaza sa spuna tuturor despre problema cu care se confrunta crezand ca astfel ii fa fi jena de propriile fapte si va scapa de dependenta.

Foto: The Sun

O furtuna solara puternica va provoca HAOSUL pe Pamant!... FOTO! Cubed Maze, cladirea labirint!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x