Antena Căutare

NASA a făcut anunțul: „Cer albastru și apă înghețată pe Pluto!”

Primele imagini color ale învelişului de ceaţă din atmosfera planetei pitice Pluto, surprinse săptămâna trecută de misiunea New Horizons, dezvăluie că acesta are o culoare albastră, a anunţat, joi, NASA

Primele imagini color ale învelişului de ceaţă din atmosfera planetei pitice Pluto, surprinse săptămâna trecută de misiunea New Horizons, dezvăluie că acesta are o culoare albastră, a anunţat, joi, NASA.

„Cine s-ar fi aşteptat la un cer albastru în Centura Kuiper? Este splendid”, a declarat Alan Stern, investigator principal al misiunii New Horizons.

Particulele propriu-zise de ceaţă sunt probabil gri sau roşii, însă modul în care acestea dispersează lumină albastră a captat atenţia echipei de cercetători ai misiunii New Horizons, se arată în anunţul făcut joi de NASA.

„Acea nuanţă izbitoare de albastru ne oferă informaţii despre dimensiunea şi compoziţia particulelor de ceaţă”, explică omul de ştiinţă Carly Howett.

A comandat un pește la restaurant, dar a primit un zombie! A filmat toată întâmplarea și acum toată lumea se miră că așa... VIDEO! Omul cu cea mai bizară dietă din istorie: cauciuc la micul-dejun, metal la prânz și sticlă la cină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x