Antena Căutare

A comandat un pește la restaurant, dar a primit un zombie! A filmat toată întâmplarea și acum toată lumea se miră că așa ceva este posibil! (VIDEO)

Clientul unui restaurant a rămas mai mult decât șocat atunci când a comandat pește și ceva de-a dreptul straniu s-a petrecut în farfuria lui.

Clientul unui restaurant a rămas mai mult decât șocat atunci când a comandat pește și ceva de-a dreptul straniu s-a petrecut în farfuria lui.

Deși peștele părea bine făcut și era servit cu sos chinezesc, acesta continua să sezbată, ca și când încă ar fi în viață.

Bărbatul nu a ezitat să își filmeze cina surprinzătoare.

Un restaurant din Nigeria servea preparate din carne de om! Evident, a fost închis!

Bărbatul a rămas mut de uimire când a văzut ce se întâmplă

Acum, tot mai mulți internauți vorbesc despre acest pește zombie, c are a supraviețuit chiar și după ce a trecut prin mâinile bucătarului.

Mulți s-au amuzat, spunând că peștele este un adevărat erou nemuritor.

O fetiță a întrerupt parada militară și toți au izbucnit în lacrimi de emoție! Moment memorabil ce arată că dragostea nu... NASA a făcut anunțul: „Cer albastru și apă înghețată pe Pluto!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x