Antena Căutare

Nu e niciodata prea tarziu: O bunicuta de 79 de ani detine 15 recorduri mondiale!

La varsta la care prietenele ei merg cu greutate si isi petrec timpul in fata televizorului, Flo Meiler inscrie record dupa record. Bunicuta nu stie ce inseamna sa stea pe loc - de ani buni sportul a devenit viata ei. La 79 de ani, femeia detine nu mai putin de 15 recorduri mondiale!

Meiler nu a fost o sportiva toata viata ei iar acest lucru face reusitele ei cu atat mai impresionante. Bunica s-a apucat de sarituri cu prajina la 65 de ani iar de 14 ani participa la toate concursurile care include proba de 60 m garduri. Pana in acest moment detine 15 titluri mondiale si 12 titluri in SUA, potrivit unui interviu realizat pentru CNN.

Drumul i-a fost pavat de reusitele in tenis. Meiler s-a apucat de atletism doar pentru ca sportul avea nevoie “disperata de oameni noi”. Indata ce a incercat saritura in lungime, bunicuta “s-a indragostit iremediabil de ea”.

Pentru a se mentine in forma, Flo Meiler ia pauze de la dadacitul nepotilor si se antreneaza 5-6 zile pe saptamana cu partenerul ei. “Sunt in cea mai buna forma vreodata. Cred ca trupul este mai adaptabil decat credem. Oamenii pot deveni mai buni odata cu varsta”, a spus ea pentru WCAX.

In 2011, Meiler a doborat recordul mondial pentru saritura cu prajina in sala, la grupa de varsta >75 de ani. Aceasta mai detine recorduri la sarituri in lungime, probele de 60 metri garduri si 200 m garduri, printre altele. Cum a reusit aceste performante? Avand ca motto “Nu e niciodata prea tarziu!”

foto: humananews.com

Primul portret al noii familii regale pe o… pizza!... VIDEO: Saritura in gol de pe Mont Blanc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x