Antena Căutare

"Nu este nepotul meu, este FIUL meu!" Afirmaţia dureroasă a unei femei care a devenit mamă la 70 de ANI! Te va emoţiona instant!

Are 76 de ani, este cea mai bătrână mamă din lume şi este încrezătoare în forţele sale, căci îşi doreşte cu ardoare să-şi vadă fiul însurat.

Are 76 de ani, este cea mai bătrână mamă din lume şi este încrezătoare în forţele sale, căci îşi doreşte cu ardoare să-şi vadă fiul însurat.

Omakari Singh a vrut cu orice preţ să fie mamă, motiv pentru care a cheltuit sume exorbitante pentru a-şi îndeplini visul, iar atunci când avea 70 de ani a adus pe lume doi băieţei gemeni, care i-au adus bucurie în suflet.

În 2008, femeia din Uttar Pradesh, India a devenit cea mai bătrână mamă, însă nu s-a plâns de asta, căci a făcut orice pentru ca tratamentul de fertilizare să aibă succes. Ba mai mult, pentru asta, ea şi soţul ei, în vârstă de 89 de ani, şi-au vândut animalele, şi-au ipotecat pământurile, şi-au cheltuit economiile de-o viaţă şi au făcut şi un împrumut la bancă.

Din păcate, unul dintre copilaşi a murit la vârsta de patru ani. Akashvani a supravieţuit şi, astăzi, este un băieţel vesel şi foarte năzdrăvan.

"Credeam că, dacă voi avea un băiat, voi fi şi eu ca celelalte mame. Fără un băiat, viaţa mea nu avea rost. Cine să moştenească această casă, dacă nu un băiat? Sunt foarte fericită să fiu mama unui băieţel de 6 ani. E un sentiment inexplicabil. Multă lume mă întreabă dacă e nepoţelul meu. Nu pot să îi fac baie aşa cum ar trebui. Am câteva probleme când îl îmbrac şi când trebuie să aleg după el ca să îl hrănesc. Asta e bătrâneţea", a declarat aceasta, potrivit Daily Mail.

În ciuda acestor probleme, Omakari nu se plânge, ci este fericită că fiul ei creşte frumos. Ba mai mult, speră să ajungă să-l vadă însurat.

FOTO +18! A testat-o în mijlocul străzii! Obişnuită, n-a schiţat niciun gest! Cei din jur au rămas şocaţi de tupeu... GALERIE FOTO! Belgia, plai de cântec, plai de dor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x