O adolescentă de 14 ani a murit în somn după ce și-a lăsat telefonul la încărcat pe marginea patului! Ce semn a ignorat

O adolescentă a avut parte de o moarte cumplită după ce a lăsat telefonul la încărcat lângă pernă și apoi s-a culcat!

O adolescentă a avut parte de o moarte cumplită după ce a lăsat telefonul la încărcat lângă pernă și apoi s-a culcat!

Fata de doar 14 ani, ca orice adolescent dependent de telefonul mobil, a lăsat dispozitivul la încărcat chiar pe marginea patului. Nu avea să prevadă tragedia ce urma să se întâmple.

Nu avea să știe că folosea un cablu secționat sau pur și simplu a ignorat, crezând că nu există niciun pericol. În timp ce își schimba poziția de somn, fata s-a atins de fir și s-a electrocutat puternic.

A fost găsită inconștientă a doua zi, de către părinți. Aceștia au dus-o de urgență la spital, dar nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Tânăra de 14 ani a fost înmormântată și drama familiei a devenit cunoscută în toată lumea. Uneori, pericolele se ascund chiar și în cele mai neașteptate locuri.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri