Antena Căutare

O americanca castiga 260 de dolari pe zi pentru a imbratisa barbati

O tanara din Statele Unite castiga bani buni practicand o activitate cel putin bizara: imbratiseaza barbati pentru 60 de dolari pe ora. Americanca de 29 de ani spune ca ofera imbratisari profesioniste si strange bani in acest fel pentru a-si continua studiile si a-l creste pe fiul sau.

Jackie Samuel castiga si 260 de dolari pe zi imbratisand diversi barbati care au nevoie de afectiune. Are in jur de 30 de clienti in fiecare luna, printre care se numara pensionari si veterani de razboi. Afacerea ei inedita a devenit cunoscuta in randul profesorilor de la facultate, care au amenintat-o ca o vor exmatricula. Unii au inteles gresit cu ce se ocupa si au acuzat-o ca se prostitueaza.

„Cred ca oamenii vin la mine din diverse motive. Unora dintre fostii mei clienti le-au murit sotiile si aveau nevoie de cineva cu care sa fei, de cineva cu care sa se poata atinge. Unii dintre clientii mai tineri se afla intre doua relatii, iar altii sunt pur si simplu curiosi”, a declarat Jackie Samuel.

Tanara isi face reclama online si isi ofera imbratisarea oriunde vor clientii ei, dar acestia prefera de multe ori sa se intalneasca la ea acasa.

Afacerea ei merge atat de bine, incat a angajat inca o profesionista in imbratisari.

Foto: thesnugler.org

Acesta este noul Messi!... Va fi inaugurata cea mai urata cladire din lume! Turnul blestemat din Coreea de Nord, inceput in 1987, va fi gata anul v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x