Antena Căutare

O bătrână nu credea în zvonurile despre soţul său. După ce s-a lămurit, a descoperit ceva uimitor. Milionară peste noapte! Cu cine se căsătorise, de fapt, femeia?!

Aceasta este emoționantă poveste a Marijei Zlatic de 86 de ani din Serbia. Fiindcă știau că bătrâna este singură, vecinii obișnuiau să mai treacă pe la ea să o ajute.

Aceasta este emoționantă poveste a Marijei Zlatic de 86 de ani din Serbia. Fiindcă știau că bătrâna este singură, vecinii obișnuiau să mai treacă pe la ea să o ajute.

În tinerețe, Marija a fost măritată cu un bărbat pe nume Momcilo. Au plecat în Australia să își facă un trai împreună, dar după ceva timp, femeia a revenit acasă, în Serbia, pentru a fi alături de mama sa în ultimele clipe ale vieții.

Degeaba a încercat să se întoarcă în Australia, căci nu a mai reușit. Soțul a rămas acolo și au mai păstrat legătura o vreme.

O tânără căuta prin tomberoane și fura din magazine, dar acum e milioanară și are sute de angajați! Povestea este incredibilă!

După ceva timp, cei doi și-au văzut separat de vieți.

Femeia s-a obișnuit să trăiască modest, cu 100 de dolari pensie, o sumă echivalentă cu aproximativ 400 de lei. O mai ajutau vecinii din sat.

La bătrânețe, Marija a aflat că va moșteni incredibila sumă de 700.000 de dolari! Se pare că fostul soț s-a recăsătorit și a devenit bogat, iar prin testament i-a lăsat această sumă uriașă de bani.

Nu a vrut să păstreze niciun bani, motivând că nu are nevoie decât de un codru de pâine, niște apă și câteva lemne pentru foc.

Așa că i-a împărțit sătenilor care au ajutat-o în toți acei lungi ani de bătrânețe.

Ăsta da exemplu de bunătate! :)

O jurnalistă s-a întors acasă cu titlul și coroana de Miss, deși venise doar pentru a relata evenimentul!... Piramida din buricul Ploieștiului! Oamenii se mândresc cu o fântână arteziană, asemănătoare construcției din fața Muzeul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x