Antena Căutare

O bunică divorțată trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr de 19 ani. Cum s-a înfiripat relația, în ciuda diferenței de vârstă

Un adolescent și o bunică s-au logodit în Thailanda, în ciuda diferenței de vârstă de 37 de ani dintre ei. Cei doi nu țin cont de criticile celor din jur și nu se tem să-și arate sentimentele în public.

Colaj cu Wuthichai Chantaraj și Janla Namuangra Galerie
În ciuda difereneței de 37 de ani, cei doi trăiesc o poveste de dragoste inedită | Profimedia

La prima vedere, majoritatea oamenilor ar putea crede că Wuthichai Chantaraj, în vârstă de 19 ani, este fiul sau chiar nepotul lui Janla Namuangrak, în vârstă de 56 de ani. Cu toate acestea, realitatea este departe de a fi așa. Cei doi formează u n cuplu de doi ani.

Wuthichai a cunoscut-o pe Janla când el avea doar 10 ani. Femeia s-a mutat lângă casa familiei lui Wuthichai din districtul Akat Amnuay din provincia Sakhon Nakhon din Thailanda.

Prima lor interacțiune a avut loc atunci când Janla i-a cerut ajutorul lui Wuthichai pentru a face curățenie în casă. De atunci, tânărul a continuat să o viziteze des pe femeie și să o ajute cu treburile în gospodărie.

Deși erau cei mai buni prieteni, totul s-a transformat în ceva mult mai mult când Wuthichai a împlinit 17 ani și a început să dezvolte sentimente de iubire pentru Janla.

Citește și: Cuplul care a uimit TikTok-ul. O tânără se iubește cu un bărbat care îi poate fi bunic

Wuthichai Chantaraj și Janla Namuangrak formează un cuplu, în ciuda diferenței de vârstă de 37 de ani

Inițial tânărului i-a fost milă pentur că Janla locuia într-o casă sărăcăcioasă și s-a gândit la diverse modalități de a o ajuta să ducă un trai mai bun. La un moment dat, tânărul a avut curaj să-și mărturisească sentimentele de afecțiune pentru femeia pe care o vizita des și o ajuta cu treburile gospodărești.

"Sunt cu Janla de doi ani. Este prima dată în viața mea când am simțit că vreau să mă asigur că cineva trăiește confortabil. Este o femeie muncitoare și cinstită", a declarat Wuthichai, potrivit indiatimes.com.

Citește și: Un bărbat de 47 de ani e căsătorit cu o femeie de 87 de ani. Diferența de vârstă de 40 de ani nu îi deranjează

Pe de altă parte, Janla a spus că Wuthichai o face să se simtă din nou tânără.

Cuplul nu ține cont de ceea ce spun oamenii despre diferența de vârstă. Cei doi nu se sfiesc să își arate afecțiunea în public, ținându-se de mână și sărutându-se în mod regulat.

Ei și-au anunțat povestea de dragoste familiilor lor abia la începutul acestui an, iar de atunci relația lor a ținut prima pagină a ziarelor din Thailanda.

Citește și: O tânără de 27 de ani e căsătorită cu un bărbat de 69 de ani. Diferența de vârstă de 42 de ani nu îi deranjează

Bunica s-a despărțit de fostul ei partener - soțul ei de 20 de ani, cu care are trei copii, toți cu vârsta de peste 30 de ani.

Janla a fost încântată de Wuthichai și a spus că acesta este ca un supererou pentru ea. Femeia a spus că a ajutat-o în fiecare zi și pe măsură ce a crescut a început să aibă sentimente pentru el. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în viitor.

O tânără a fost trimisă acasă de la serviciu din cauza ținutei, iar cei care au văzut-o au considerat nedreaptă decizia ... „Femeia mumie” care seamănă cu Angelina Jolie a ieșit din închisoare. Cum arată acum după ce s-a îngrășat câteva kilogra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x