Antena Căutare

Un bărbat de 47 de ani e căsătorit cu o femeie de 87 de ani. Diferența de vârstă de 40 de ani nu îi deranjează

Un bărbat în vârstă de 47 de ani și o femeie în vârstă de 87 de ani au reușit să uimească o lume întreagă cu povestea lor de iubire. De-a lungul timpului, nu puțini au fost cei care i-au criticat. Azi, cei doi aniversează 17 de ani de căsătorie.

colaj foto cu edna si simon martin Galerie
Cei doi soți au aniversat de curând 17 ani de căsnicie și spun că sunt în continuare la fel de fericiți împreună | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei în vârstă de 87 de ani și a unui bărbat de 47 de ani. Cei doi susțin că se iubesc, deși între ei există o diferență de vârstă de 40 de ani. Din acest motiv, mulți i-au criticat de-a lungul timpului și nu au crezut în dragostea lor. De curând, cuplul a aniversat 17 ani de căsătorie.

O femeie în vârstă de 87 de ani este căsătorită cu un bărbat de 47 de ani, în ciuda diferenței de 40 de ani

Edna și Simon Martin din Weston-Super-Mare din Somerset (Marea Britanie) s-au cunoscut la un concert, atunci când ea avea 68 de ani și el avea 28 de ani. Potrivit dezvăluirilor, între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Citește și: O tânără de 27 de ani e căsătorită cu un bărbat de 69 de ani. Diferența de vârstă de 42 de ani nu îi deranjează

Așa cum era de așteptat, încă de la început cuplul s-a confruntat cu numeroase critici și prejudecăți. Nu puțini au fost cei care l-au acuzat pe bărbatul de faptul că ar avea interese ascunse. Totuși, timpul a trecut și de curând cei doi au aniversat 17 ani de căsătorie.

„Vârsta este doar un detaliu. Oamenii sunt bătrâni doar dacă se simt bătrâni”, a zis bărbatul, potrivit celor de la independent.co.uk.

Chiar dacă inițial mulți din orașul în care locuiesc i-au privit în mod critic, azi lucrurile nu mai stau chiar așa și oamenii s-au convins că între cei doi chiar există o poveste reală de iubire, în ciuda diferenței de 40 de ani.

Citește și: Femeia care s-a căsătorit cu tatăl fostului ei iubit. Cum arată bărbatul și ce diferență de vârstă e între ei

„Chiar i-am inspirat și pe alții aflați în această situație să prindă curajul să facă pasul următor și să se căsătorească, în ziua diferenței mari de vârstă. Prietenii și rudele ne-au susținut mereu și s-au bucurat pentru noi, iar comentariile negative am ales să le ignorăm de fiecare dată. Iubirea e iubire și toată lumea ar trebui să ignore vorbele celor din jur”, a mai explicat bărbatul.

Edna este pensionară, a fost inginer de profesie și are 4 nepoți. Copiii doamnei au fost mereu de partea ei și doar părinții lui Simon au avut nevoie de ceva timp ca să accepte ideea acestei relații.

Edna și Simon Martin au decis să își facă publică povestea și să arate astfel că vârsta este doar un număr și că orice este posibil atunci când vine vorba despre iubire adevărat.

Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență incredibil. Găsești stăpânul câinelui din imagine în 15 secunde? Iată ră... Cea mai puternică rugăciune care trebuie rostită la praznicul Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezatorul. Dorințele sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x