Antena Căutare

O campioană! Zodia care va fi mereu pe locul I, mai ales în a doua jumătate a anului

În a doua jumătate a anului acesta, realizezi mai multe decât îți imaginezi, tot ce trebuie să faci este să fii că până acum: să muncești din greu.    

În a doua jumătate a anului acesta, realizezi mai multe decât îți imaginezi, tot ce trebuie să faci este să fii că până acum: să muncești din greu.

Ai cele mai multe realizări

De fapt, Capricornul este zodia cu cele mai multe realizări anul acesta. Realizările tale, mici și mari, îți vor aduce foarte multă satisfacție și vei obține prestigiu și câștiguri semnificative. Este indicat să fii implicată în tot ce faci și nu uită să te porți frumos cu oamenii pe care îi iubești.

Fii atentă la gesturile mici!

Anul tău a început oficial cu Venus în Scorpion. Multe sentimente de dragoste vor fi exprimate cu greu în 2016. Relaxează-te, dar fii atentă. Gesturile mici și indiciile vor avea un rol foarte important în acest an. Mercur va fi retrograd de patru ori în noul an. Prima data în ianuarie, când poți face absolut tot ce îți dorești. Al patrulea Mercur retrograd va începe în decembrie și va rămâne așa până la începutul lui 2017.

"Mormântul de sub ape!" A fost descoperită epava intactă a unui submarin britanic, cu 71 de trupuri la bord... Își renova apartamentul, când a descoperit un mesaj șocant în spatele tapetului. Terifiant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x