Antena Căutare

Uimitor! O cruce imensă a apărut pe o plajă din SUA! „Este semn de la Dumnezeu”. Foto

O cruce imensă a fost găsită pe o plajă din sudul statului american Florida, după ce a fost adusă la mal de valuri.

O cruce imensă a fost găsită pe o plajă din sudul statului american Florida, după ce a fost adusă la mal de valuri.

Crucea imensă este din lemn pictat și este acoperită de ciripete. Aceasta a părut sâmbătă pe plaja ce aparține resortului Ocean Manor din orașul Fort Lauderdale, Florida.

Foarte repede, crucea imensă a atras o mulțime de turiști și curioși care s-au întrebat de unde a apărut această cruce, cu o lungime de peste 6 metri.

„Unii au sugerat că această cruce provine din Puerto Rico. Alții cred că provine din Florida Keys. Nu se știe sigur”, a spus unul dintre curioși.

Uimitor! O cruce imensă a apărut pe o plajă din SUA! „Este semn de la Dumnezeu”. Foto

Proprietarul resortului, Frank Talerico, a spus că a fost uimit de apariția acestei cruci imense și că, din punctual lui de vedere, acesta este un semn de protecție divină. Sora lui se rugase cu o zi înainte pe plajă, după ce a avut un coșmar care a tulburat-o.

Frank Talerico a spus că această cruce imensă va fi păstrată în resort și că oamenii sunt bineveniți să o admire și să se fotografieze lângă aceasta.

Pentru ca această cruce iuriașă să fie îndepărtată de la marginea apei a fost nevoie de șapte oameni și două mașini de teren. Crucea a fost mutată mai departe pe plajă.

Nu, nu e o păpusă! Așa arată cel mai operat bărbat din lume! A cheltuit o sumă fabuloasă ca să se transforme în idolul s... Divorț la doar trei minute de la căsătorie! Greșeala colosală pe care a făcut-o mirele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x