Antena Căutare

Aparitie MISTERIOASA! O cutie postala, amplasata in mijlocul unui rau dintr-un sat britanic

Intr-un pasnic sat din Marea Britanie a aparut, de curand, o noua cutie postala. Localnicii ar avea toate motivele sa se bucure. Dar cutia este instalata intr-un loc aproape inaccesibil si nici conducerea postei, nici altcineva nu stie cine a pus-o acolo. Asa ca oamenii s-au ales doar cu un mister pe care o echipa a BBC a incercat, in zadar, sa-l dezlege.

Cutia de culoare rosie seamana perfect cu toate cutiile Postei Regale din orasele si satele Marii Britanii. Numai ca ea a fost instalata, parca in gluma, pe pilonul unui vechi pod peste Tamisa si nu este accesibila decat, eventual, de pe apa. Nimeni nu stie cine si-a dat osteneala sa o monteze acolo.

"Oamenii vin sa ma intrebe ce e cu ea, dar eu habar n-am. Sunt omul care ar trebui sa stie tot ce se intampla pe rau, dar despre cutie nu stiu decat ca exista", a spus paznicul ecluzei.

Postasul din sat este sigur doar de un lucru: nici el, nici vreun alt functionar al postei nu au nimic de-a face cu misterioasa cutie.

Reporterul BBC a renuntat sa afle de unde a aparut cutia postala si si-a propus doar sa vada daca poate fi folosita. Iar cu ajutorul unui localnic, proprietar de barca, si cu destule eforturi, a reusi sa puna la cutie o scrisoare.

Scrisoarea va ramane, insa, multa vreme la cutie deoarece posta nu are cum sa o preia de acolo. In sat circula diferite teorii cu privire la originala aparitie: unii cred ca e vorba de o neobisnuita instalatie artistica, altii, ca este, pur si simplu, o reclama, dar nu se stie pentru ce. Deocamdata, misterul ramane nepatruns.

GALERIE FOTO! Masini cu design...penibil!... Neatza! Horoscopul pentru sanatate, cu Anca Martin: "Afectiunile sunt aduse in prim plan de Venus in Scorpion"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x