Antena Căutare

O elevă a fost trimisă acasă din cauza pantofilor cu care și-a făcut apariția la cursuri. Cu ce s-a încălțat tânăra, de fapt

Profesorii unei școli au trimis-o acasă pe una dintre eleve, atunci când aceștia au văzut ce pantofi purta tânăra. Un detaliu dezvăluit de mama acesteia i-a uimit însă pe internauți.

imagine cu o eleva si ghiozdanul sau Galerie
Profesorii au trimis-o acasă pe una dintre eleve atunci când au văzut cu ce s-a încălțat aceasta | sursa foto: Shutterstock

Elevii s-au reîntors de curând la școală și mulți dintre părinți răsuflă acum ușurați. O mama însă a trăit o surpriză neplăcută atunci când a realizat că fiica sa a fost trimisă acasă, chiar în prima de cursuri, din cauza pantofilor cu care și-a făcut apariția.

O elevă a fost trimisă acasă din cauza pantofilor cu care și-a făcut apariția la școală, în prima zi

Întâmplarea a fost relatată de o femeie pe nume Julie Oakman din Tameside, Greater Manchester (Marea Britanie). Femeia a povestit în detaliu prin ce întâmplare complet neașteptată a trecut fiica sa, chiar în prima zi de școală. Mesajul acesteia a stârnit un val puternic de reacții în mediul online și întâmplarea a devenit virală.

Este cunoscut faptul că, în prima zi de școală, mulți dintre elevi abia așteaptă să își poarte hainele noi. Totuși, pentru o elevă de clasa a 11-a, un mic detaliu din ținuta sa a costat-o extrem de scump.

Citește și: O mamă s-a dus să-și ia copilul de la școală, dar un comentariu făcut de o femeie a lăsat-o fără cuvinte. Ce a putut să-i spună

Chiar în prima zi, la doar 15 minute de la începerea oficială a școlii, o tânără a fost trimisă acasă pe motiv că are o ținută deloc potrivită pentru cursuri. Supărată, aceasta s-a dus și i-a povestit mamei sale totul. Femeia s-a înfuriat și și-a spus oful pe internet, iar postarea a devenit în scurt timp virală.

Julie Oakman a explicat faptul că profesorilor de la liceul Rayner Stephens din Dukinfield au ales s-o trimită acasă pe fiica sa din cauza pantofilor sport de culoare neagră, aparținând unui brand celebru. Deși modelul este similar tenișilor, cadrele didactice au considerat că încălțările nu sutn potrivite.

Citește și: Charlie Russell e puștiul care nu vrea să poarte decât haine de "firmă". Părinții au cheltuit o mică avere la începerea școlii

Revoltată, femeia a explicat faptul că a aflat mult prea târziu faptul că regulamentul școlii s-a schimbat și că au apărut anumite cerințe stricte în ceea ce privește ținuta elevilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărată că trebuie să meargă din nou la cumpărături și să chletuie sume suplimentare, britanica a ales să își facă publică povestea, pentru a arăta cât de riguroase sunt anumite școli la capitolul ținute.

Totuși, cei din conducerea liceului au reacționat și ei și au explicat faptul că au la dispoziție uniforme și încălțări pentru elevii care nu își permit momentan acest lucru, iar părinții pot plăti atunci când își permit.

O femeie și-a pozat cămara și a pus fotografia pe Facebook, dar ceea ce a urmat e total neașteptat. Ce i-a revoltat pe m... Ce a putut să facă o soacră ca să strice nunta nurorii sale. Petrecăreții s-au blocat când au văzut cum și-a făcut apari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x