Antena Căutare

Au crezut că vine Apocalipsa și au stat ascunși timp de nouă ani, în Olanda! Motivul pentru care unul dintre ei a fost arestat

O întreagă familie de şase persoane a trăit, timp de nouă ani, ascunsă într-o fermă izolată din Olanda, fără niciun contact cu lumea înconjurătoare. Cei șase ar fi stat acolo așteptând sfârşitul lumii, convinşi că este iminent. Poliţia olandeză l-a arestat pe stăpânul fermei şi încearcă să afle toate amănuntele acestui caz straniu.

O întreagă familie de şase persoane a trăit, timp de nouă ani, ascunsă într-o fermă izolată din Olanda, fără niciun contact cu lumea înconjurătoare. Cei șase ar fi stat acolo așteptând sfârşitul lumii, convinşi că este iminent. Poliţia olandeză l-a arestat pe stăpânul fermei şi încearcă să afle toate amănuntele acestui caz straniu.

Totul s-a întâmplat într-un sat cu mai puţin de 4000 de locuitori care se cunosc, cu toţii, între ei.

În barul local şi-a făcut apariţia un bărbat pe care nu-l mai văzuse nimeni: un tânăr cu păr lung şi barbă, îmbrăcat în haine vechi. El a dezvăluit că fugise de la o fermă unde era sechestrat de nouă ani, împreună cu fraţii şi surorile mai mici.

Alertaţi, poliţiştii au descoperit, în spatele unui perete de lemn, o cameră cu ferestrele acoperite. Aici trăiau închişi, de mulți ani, cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, şi tatăl lor, imobilizat la pat după un atac cardiac. Mama ar fi murit în urmă cu câţiva ani.

„Ancheta noastră urmăreşte să afle cine erau şi ce anume făceau oamenii din acea casă. Sunt încă multe întrebări la care nu avem răspuns”, au transmis anchetatorii.

Presa olandeză scrie că sechestraţii aşteptau sfârşitul lumii. După alte surse, ei credeau că apocalipsa s-a produs deja şi nu ştiau că mai există şi alţi supravieţuitori.

Singura lor hrană erau legumele aduse din grădină de stăpânul fermei, un austriac emigrat în Olanda. Individul nu primea vizite, iar sătenii erau convinşi că era singurul locatar al casei.

Fermierul este suspectat că i-ar fi reţinut pe cei şase împotriva voinţei lor şi a fost arestat. Anchetatorii încearcă acum să facă lumină în această poveste.

Tamara Buciuceanu-Botez a avut o relație specială cu Stela Popescu. Motivul incredibil pentru care a plâns în fața ei. „... O româncă a clădit o afacere cu un concept inedit în Portugalia! Nu are niciun angajat, doar voluntari. „Eu, în schimbu...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x