Antena Căutare

O fată de pastor a renunțat la viața bisericească și acum își pozează corpul, câștigând milioane. Cum arată Nala Ray

O tânără în vârstă de 23 de ani, fiica unui fost pastor, a renunțat complet la viața bisericească și a ales un drum complet diferit. Nala Ray își pozează corpul și câștigă milioane.

nala ray in haine de maica Galerie
Nala Ray a renunțat la viața din familia sa pentru a deveni cunoscută | sursa foto: Profimedia

Nala Ray este fiica unui fost pastor care a decis să renunțe definitiv la regulie stricte din sânul familiei și la viața bisericească pentru a-și urma visul de-a devenit celebră.

Azi, tânăra în vârstă de doar 23 de ani spune că a ajuns să câștige milioane doar din pozele sexy pe care și le face. Își fotografiază corpul în cele mai îndrăznețe ipostaze și acest lucru îi aduce o adevărată avere.

Fiica unui fost pastor a renunțat la viața bisericească și câștigă o avere din pozele îndrăznețe pe care și le face

Nala Ray spune că a crescut în Illinois (Statele Unite ale Americii), într-o familie cu reguli extrem de stricte, în care credința era pe primul loc. Tatăl său a cumpărat o biserică și a devenit pastor local. Nu a mers la școală, ci a fost educată acasă, alături de cei patru frați ai săi.

„Citeam în fiecare zi din Biblie și mergeam în fiecare duminică la biserică. Eram adolescentă atunci când tata a cumpărat o biserică din Illinois și ne-am mutat cu toții să locuim acolo. Tata a format o comunitate bisericească și, în calitate de fiică a pastorului, simțeam mereu presiunea de-a fi copil model pentru cei din jur. Eram mereu punctul de referință pentru ceilalți din comunitate. Nu aveam voie să mă machiez sau săport haine provocatoare, nu aveam voie să folosesc rețele de socializare sau să ies la întâlniri”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un tânăr care trăia pe străzi a ajuns milionar. Cum a reușit să își schimbe complet viața în doar 3 ani

Mai mult decât atât, aceasta spune că era mereu obligată să meargă să facă muncă voluntară în folosul comunității. Totuși, atunci când avea ocazia, se strecura din casă și mergea să se vadă cu băieți. Într-o seară, mama sa a chemat poliția ca s-o sperie, dar Nala Ray a știut că nu va putea trăi o viață bisericească. Apoi, timpul a trecut și tânăra a decis să se angajeze ca să câștige singură banii de buzunar. I-a plăcut atât de mult atenția pe care o primea în calitate de chelneriță, încât a înțeles încă o dată faptul că savurează din plin compania și atenția primită din partea publicului masculin.

nala ray selfie in pat

Nala Ray are în prezent numeroși urmăritori

Ceva mai târziu, la 18 ani, aceasta a decis să facă studii în domeniul igienei dentare. A renunțat să mai meargă la biserică și s-a distanțat de familie. A decis astfel să își ia viața în propriile mâini și să facă doar ce îi place.

Citește și: De la preoteasa, la model pentru adulți. Cum și-a schimbat o femeie cariera radical și de ce e mai fericită acum

S-a apucat să meargă la sală, apoi și-a deschis un cont de Instagram. Acolo, unul dintre urmăritori i-a sugerat să își deschidă un cont pe o platformă celebră unde fanii plătesc sume importante de bani pentru a se bucura de poze și clipuri video cu starul preferat. În prima luna, tânăra a câștigat 85.000 de lire sterline. Și-a dat demisia și a început să pozeze tot mai mult, ajungând acum să câștige milioane, doar din faptul că își fotografiază corpul în ipostaze îndrăznețe.

Acum, fiica fostului pastor susține că a făcut primul milion de lire în șase luni și că acum câștigă undeva la 330.000 de lire sterline pe lună. Cu banii câștigați până acum, Nala Ray și-a cumpărat o vilă în Los Angeles și a călătorit peste tot prin Statele Unite ale Americii.

O femeie a vrut să-și mărească buzele, dar a ajuns de urgență la spital. Ce i-a făcut asistenta medicală de la salon... O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi, Connie Hatcher e de nerecunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x