Antena Căutare

De la preoteasa, la model pentru adulți. Cum și-a schimbat o femeie cariera radical și de ce e mai fericită acum

Nikole Mitchell a trecut de la un job într-o mare biserică din Statele Unite ale Americii, în care era pastor, la o carieră de succes drept model pentru adulți.

colaj calugarita care se roaga si model în lșenjerie, canapea maro
Cum a decis o femeie să se transforme din preoteasă în model pentru adulți | Shutterstock

Într-un mini-documentar publicat pe canalul de YouTube Truly, Nikole Mitchell a vorbit despre cum a făcut tranziția de la statutul de pastor la un model pentru adulți de succes.

”Am fost crescută într-un mediu religios conservator. Mesajul era că atunci când ajungi soție și mamă, ai atins apogeul ca femeie,” a declarat Nikole în mini-documentar. ”Și am încercat să devin acea femeie pentru o mare parte din viața mea.”

”Am decis că vreau să devin preoteasă și pastor, vreau să am grijă de credincioși și să ajut oamenii și să aduc oamenii împreună. Biserica în care mi-am făcut un renume ca pastor e o mega-biserică. E o comunitate imensă, sunt mii de oameni.”

De ce a decis Nikole să se transforme din preoteasă în model pentru adulți

”Să stau pe scenă, în lumina reflectoarelor, cu mii de ochi ațintiți la mine era un vis împlinit pentru mine,” a continuat Nikole. ”Când eram pastor, încă credeam că eu sunt responsabilă de cum mă văd bărbații. Petreceam atât de mult timp gândindu-mă cu ce să mă îmbrac. Nu purta blugi prea mulați și-mi amintesc că mă gândeam că nu trebuie să port tocuri prea înalte, pentru că asta poate fi văzut drept provocator sau mai sexy. Era o viață de antrenament. Rușinarea femeilor, din punct de vedere al corpului, sexului, dacă au fost victime, tot timpul trebuia să trăiești cu teamă.”

Citește și: Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO

”Era atât de toxic, era atât de controlat totul, era atât de bolnav, dar după aia m-am trezit și mi-am dat seama de tendințele mele sexuale și le-am ținut ascunse. M-am simțit terifiant de singură.”

”Chiar dacă această biserică era cea mai deschisă și progresivă din câte am făcut parte, sexul și sexualitatea încă erau un subiect despre care nu se vorbea. Era o presiune să te conformezi.”

”Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam ascunde și am decis să recunosc public că sunt atrasă de toate tipurile de persoane.”

”Dacă încă aș fi fost pastor, ce fac acum nu ar fi acceptat. Mi-am transformat viața în moduri șocante,” a continuat Nikole. ”Sunt zile în care regret că am fost crescută cum am fost crescută, în biserică și foarte religioasă, pentru că simt că nu am avut parte de atât de multe experiențe.”

”În 2018 mi-am programat prima ședință foto în dormitor. Voiam să fac acest lucru de ani de zile și se simțea atât de frumos și cu gust și artistic și expresiv și cu cât am făcut mai multe, cu atât mi-am dorit mai multe.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Când am pus bazele contului OnlyFans, îmi amintesc că eram foarte emoționată de cum va reacționa lumea, așa că înainte să public prima poză, am scris un mesaj pe rețelele de socializare și am zis ”Am decis să facă asta, uite de ce și vă pregătesc pentru ca atunci când începeți să vedeți mai multe poze sexy, ăsta e motivul. Scoateți-mă de la prieteni acum dacă nu vreți asta în viața voastră.”

Citește și: O fostă polițistă a ajuns milionară după ce și-a dat demisia. Cum câștigă acum peste 150.000 de dolari pe lună pe Internet

”A devenit un job din care generez bani, un job pe care îl iubesc. Am trecut de la preoteasă din biserică, la un model pentru adulți de succes. Acum fac între 30.000 și 100.000 de dolari pe lună. În urmă cu doar câțiva ani, eram faliți, eu stăteam acasă cu copiii, nu știam ce țel am în viață, Sunt mult mai fericită acum decât eram înainte. Simt că asta mi-a fost menit să fac.”

Courtney Barnes (Ms. Miami) avut cel mai controversat posterior. Cum arată după ce și-a micșorat trupul cu diametrul de ... O femeie s-a trezit cu poliția la ușă, după ce vecina a reclamat-o pentru ținuta indecentă! Cum a apărut pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x