Antena Căutare

Premieră istorică Arabia Saudită! O femeie a devenit PRIMA co-prezentatoare a jurnalului prinicipal de ştiri al televiziunii naţionale

Premieră la o televiziune din Arabia Saudită! O femeie a devenit co-prezentatoarea jurnalului prinicipal de ştiri al televiziunii naţionale.

Premieră la o televiziune din Arabia Saudită! O femeie a devenit co-prezentatoarea jurnalului prinicipal de ştiri al televiziunii naţionale.

Cu tradiţionalul văl islamic pe cap, jurnalista a prezentat buletinul de ştiri alături de un coleg bărbat. Femeia a fost complimentată imediat de internauţi pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

Până acum, programele serioase erau prezentate doar de bărbaţi, în timp ce femeile prezentau emisiuni cu un conţinut mai lejer. Acest nou moment istoric vine după ce autorităţile din Arabia Saudită au permis femeilor să meargă pe stadioane şi să obţină permise de conducere.

Descoperirea uluitoare în apele Atlanticului: “Este una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului... L-a găsit mai mult mort decât viu în fața ușii. La șase luni a avut un șoc. În ce s-a transformat cățelul din imagine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x