Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Eveniment ISTORIC: Este prima oară în aproape 40 DE ANI când s-a întâmplat ceva asemănător

Se pare ca in editia de anul acesta a Campionatului Mondial de Fotbal 2018, gazduit de Rusia, nu se marcheaza doar goluri, ci si evenimente istorice.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Eveniment ISTORIC: Este prima oară în aproape 40 DE ANI când s-a întâmplat ceva asemănător
moment istoric in iran | hepta.ro

Se pare că în ediția de anul acesta a Campionatului Mondial de Fotbal 2018, găzduit de Rusia, nu se marchează doar goluri, ci și evenimente istorice.

Pentru prima oară din 1981, femeile din Iran au putut asista, alături de bărbaţi şi copii, la retransmiterea meciului cu Spania de la Cupa Mondială, de pe stadionul Azadi din Teheran.

Mii de persoane, bărbaţi, femei şi copii, au urmărit în direct meciul, pe un ecran uriaş instalat pe arena Azadi.

"Este pentru prima oară când o astfel de transmisiune pentru un public mixt a avut loc într-o incintă sportivă", a anunţat agenţia iraniană Isna.

După un meci dificil, în care echipa condusă de tehnicianul Carlos Queiroz și-a pus adversarii în dificultate, Iranul a pierdut meciul cu Spania, scor 0-1, din grupa B de la CM.

AVERTISMENT transmis de Primăria Capitalei: PERICOL OTRĂVIRE în parcurile din București... 22 iunie! 10 ani fără George Carlin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x