Antena Căutare

O femeie a găsit resturi de mâncare aruncate la ușa casei, dar a ignorat „semnul”. Un polițist i-a explicat ce poate să însemne

O femeie a descoperit într-o zi resturi de mâncare la ușa casei sale. Inițial, aceasta a crezut că este vorba despre o farsă, dar când un polițist i-a explicat ce semnifică acest lucru, surpriza a fost mare.

imaginea postata pe facebook de Maria Celino-Straker, cu fasolea aruncata pe usa Galerie
O femeie a dezvăluit ce înseamnă dacă găsești mizerie sau resturi de mâncare la ușa casei | facebook

Maria Celino-Straker din Manchester (Marea Britanie) a avut neplăcuta surpriză să descopere pe ușa casei sale resturi de mâncare. Cineva a aruncat o conservă de fasole roșie pe pragul locuinței și, când a văzut acest lucru, femeia s-a gândit că vreun copil sau tânăr din cartier i-a făcut o farsă.

Totuși, un polițist i-a explicat că în spatele unui asemenea gest poate sta o explicație la care puțini s-ar fi gândit. Când a auzit despre ce este vorba, femeia a fost mai mult decât surprinsă.

O femeie a găsit resturi de mâncare la ușa casei sale și un polițist i-a explicat ce poate semnifica acest lucru

Într-o zi, când s-a întors acasă, Maria Celino-Straker din Manchester a văzut că cineva îi aruncase pe ușă o întreagă conserve cu fasole roșie. Așa cum era de așteptat, descoperirea făcută i-a lăsat un gust amar și a considerat pe moment că vreun copil sau tânăr din cartier a vrut să se „răzbune” sau să se amuze, făcându-i o farsă.

Britanica a făcut curat, dar nu a putut uita prea ușor cele întâmplate. Ulterior, în timp ce stătea de vorbă cu o rudă (care se întâmpla să fie un fost ofițer de poliție), aceasta a povestit cele întâmplate. Auzind detaliile incidentului, omul legii i-a explicat faptul că nu este vorba doar despre un gest făcut din pur amuzament, ci mai degrabă de un semn cât se poate de serios.

Citește și: Cum arată soția lui Marian Godină. Cine este femeia care l-a cucerit pe cel mai faimos polițist de pe Internet

Conform detaliilor dezvăluite de fostul polițist, resturile de mâncare sau diferite obiecte lăsate la intrarea într-o casă poate să fie un semn clar că un hoț a pus ochii pe respective locuință. Ca să se asigure că proprietarii sunt plecați, respectivul infractor urmărește dacă mizeria sau obiectele lăsate acolo sunt eliminate. În caz contrar, hoțul acționează, știind că nu e nimeni acasă.

Speriată de cele aflate, Maria Celino-Straker a decis să împărtășească acest detaliu și cu urmăritorii săi de pe Facebook. Prin intermediul unei postări, femeia a povestit ce i s-a întâmplat și ceea ce a aflat de la polițist, pentru a avertiza și alți oameni cu privire la un posibil pericol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am găsit într-o zi aceste resturi de fasole roșie pe ușa mea. Aparent nu este vorba despre o farsă, ci despre o tactică folosită de hoți pentru a descoperi dacă este cineva acasă sau dacă proprietarii sunt plecați. Dacă timp de câteva zile mizeria nu este curățată, atunci următorul pas este să acționeze și să intre în locuință ca să fure. Norocul meu este că sunt acasă și am strâns totul. Aveți grijă de voi și de vecinii voștri, în special de cei pe care îi știți plecați în vacanțe”, a dezvăluit femeia în postarea sa de pe Facebook, potrivit celor de la mirror.co.uk.

În scurt timp, mesajul britanicei a devenit viral și a fost distribuit de mii de ori. Mulți internauți au apreciat gestul acesteia și au lăudat din plin avertismentul pe care l-a transmis tuturor.

După acest incident, femeia susține că a început să se asigure că vecinii ei nu pățesc același lucru și a început să fie mult mai atentă la încuietorile locuinței sale. De asemenea, oamenii trebuie să aibă grijă și la pliantele sau revistele lăsate la ușă sau în cutia de scrisori, căci șia cestea pot constitui un semn pentru hoți.

Adolescentul cu mâinile imense. Ce cauzează aspectul neobișnuit al lui Kaleem... Un bărbat și-a cumpărat o carte de la magazin și a găsit un bilet înăuntru. Când l-a citit, Dean Cuthbert a rămas uluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x