Loredana Chivu, jefuită de hoți. Vedeta a rămas fără 10.000 de roni, bijuterii, geantă de mii de euro, acte și cheile de la casă

Loredana Chivu şi Ana Mocanu au trecut prin momente de groază după ce maşina blondei a fost jefuită. Necazurile șe țin lanț de Loredana, vedeta a rămas fără 100.000 de lei, bijuterii, acte, chei de la casă si obiecte de valoare.

Loredana Chivu a fost jefuită de hoți. O clipă de neatenție a costat-o scump!

Instagram/Loredana Chivu

Loredana Chivu trece prin momente dificile după ce a fost prădată de hoți! Într-o clipă de neatenție, blonda a rămas fără mai multe lucruri de valoare, fără acte, chei și fără 10.000 de roni.

Necazurile nu o mai părăsesc pe blonda din showbiz! Aceasta a fost victima unor atacatori, după ce a coborât la farmacie pentru 5-10 minute și a uitat să își închidă mașina.

În bolid se afla geanta de câteva mii de euro, cu multe obiecte de valoare, dar și o sumă fabuloasă de bani.

Clipa de neatenție a costat-o scump pe Loredana Chivu, care se afla în stare de șoc atunci când a dat declarații pentru Antena Stars: ”Este o pierdere foarte mare. Nu am crezut că se poate întâmpla așa ceva în 5-10 minute”, a mai adăugat fosta asistentă TV.

Citește și: Răul se ține lanț de persoanele apropiate ale Loredanei Chivu. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ana Maria Mocanu

Loredana Chivu a fost jefuită de hoți. I s-a furat geanta din mașina parcată

Cele două foste asistente TV au trecut prin momente dificile când mașina blondinei a fost prădată de hoți. Ambele erau în farmacie și au uitat mașina deschisă: ”Ochelarii valorau 4.700 de lei. Tocmai ce i-am cumpărat recent. Făceau parte dintr-o categorie rară, doar 500 de perechi în toată lumea. Mai aveam în geantă și un colier cu diamante, în jur de 20.000 de euro. Aveam multe lucruri în geantă, pentru că mă obișnuisem cu ea și o schimbam rar și tot timpul o aveam plină. Aveam două parfumuri. Eu nu am parfumuri decât de nișă.

Se știe că sunt colecționară de parfumuri. Fiecare costa 1.400 de lei. Aveam și două brățări de aur. Geanta, care și ea era valoroasă. Nu mă doare atât de tare de geantă, cât gestul în sine”, a declarat Loredana Chivu la Antena Stars.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Loredana Chivu după ce era să moară pe masa de operație: "Am făcut septicemie!"

Loredana bănuiește că cei care ar fi putut să facă asta sunt niște persoane care aveau mașina parcată chiar lângă a ei în momentul când au ajuns la farmacie.

Într-o fracțiune de secundă geanta Loredanei a dispărut de pe scaunul din față: "Bănuiesc cine ar fi pentru că era o mașină parcată lângă a mea. Altcineva nu avea cine. Când am ieșit eu din farmacie la zece minute, deja era plecată. Pe camere mi se spune că nu se vede nimic", a mai spus Loredana Chivu pentru Antena Stars.

Citește și: Cate operații estetice are, de fapt, Loredana Chivu. Blondina a fost la un pas de tragedie după ultima intervenție

Cum își schimbă fața, Loredana Chivu, în 45 de zile. Chipul blondei va fi cu totul altul. Intervențiile la care apelează

Peste 45 de zile, faţa fostei asistente TV va fi complet alta! Şi totul, pentru ca la final să capete un aspect mai natural, însă Loredana a spus că va arăta nemachiată exact cum araă machiată!

Vedeta este de nerecunoscut în prezent și cu toate că a obținut un look de zeci de mii de euro, vedeta vrea încă o transformare radicală.

Loredana și-a speriat fanii cu noile declarații! Aceasta visează la un alt chip, vrea să aibă o altă față, dar fără bisturiu, doar prin injecții! Fosta asistentă TV suține că transformarea la care apelează este strâns legată de problema prin care trece de mai bine de nouă luni de zile, care i-a afectat și chipul!

Citește și: Loredana Chivu, găsită inconștientă de medici. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta asistentă TV și care este starea ei

"E o schimbare radicală pentru că o să arăt nemachiată ca și cum aș fi machiată"

Vedeta spune că transformarea o va ajuta la hidratare și la conturare, dar în același timp susține că fața ei nu va mai arăta ca înainte.

„Este vorba doar de injectări, nu mă operez. Ce are nevoie tenul meu, hidratare și puțină conturare la față, pentru că trecând prin acea problemă de sănătate e normal că ți se schimbă puțin fața. Trebuie un pic reparat. (...) Durata tratamentului va fi de o oră jumătate, cel mult, cu toate măsurătorile și așa mai departe. E o schimbare radicală pentru că o să arăt nemachiată ca și cum aș fi machiată, oarecum. Este doar un conturing al feței”, a spus Loredana Chivu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Ultimele știri