Antena Căutare

O femeie a observat un bărbat bolnav pe peron. Îngrijorată, a alertat personalul trenului, dar a descoperit altceva

Pasagera se afla într-un tren, care trecea prin gara Woking din Surrey, Anglia, când a văzut ceea ce părea a fi un bărbat „bolnav și înghețat de frig”.

o statuie in forma de barbat Galerie
O femeie a observat un bărbat bolnav pe peron. Îngrijorată, a alertat personalul trenului, dar a descoperit altceva | Profimedia

Femeia a alertat imediat personalul trenului, în mediul online, care i-a răspuns cu privire la situație. Ce ar fi văzut, de fapt, în gară?

Citește și: Bărbatul care a cheltuit 60.000 de dolari doar pentru a avea posteriorul ca al lui Nicki Minaj. Cum arăta înainte de intervenții

Bărbatul „care îngheța de frig” în gară nu ar fi fost altceva decât o statuie foarte bine realizată. Gafa a ajuns virală pe Internet

Emma Oban a devenit virală în mediul online, când le-a scris celor de la South Western Railway pe Twitter, pentru a le cere să verifice dacă bărbatul pe care îl văzuse putea fi ajutat.

Femeia, care lucrează în televiziune și în industria de film, se afla într-un tren care trecea prin gara Woking din Surrey când a observat că „un bărbat stătea pe o bancă, acoperit de zăpadă și înghețând de frig”, scrie Daily Mail, unde există și capturi ale mesajelor ei de pe Twitter, dar și imaginea cu bărbatul care, de fapt, era o statuie.

Emma a contactat South Western Railway pe Twitter și le-a cerut să verifice dacă se simte bine.

„Bună, tocmai am fost în trenul care trecea prin Woking. Părea că pe peronul 1 era un bărbat, într-o stare foarte rea, care stătea pe o bancă. Poate personalul stației să verifice dacă este bine?”, a scris ea într-un tweet.

Femeia a rămas surprinsă, după ce compania feroviară i-a răspuns înapoi și a adăugat că era doar o statuie care făcea parte dintr-o serie de sculpturi găsite în orașul Woking.

„Este în regulă, Emma. El este permanent în gară - este o statuie dintr-o serie de sculpturi din oraș”, a transmis South Western Railway.

Citește și: În timpul unei plimbări, un bărbat a văzut ceva bizar pe malul râului. A pus mâna pe telefon când și-a dat seama ce e

„O, slavă Domnului! Era acoperit de zăpadă, așa că am crezut că cineva era înghețat!”, a scris ea ulterior.

Utilizatorii rețelei Twitter s-au grăbit să comenteze subiectul: „Trebuie să fie cel mai amuzant lucru pe care l-am văzut astăzi în online”, a scris un internaut. Totuși, au fost și oameni care au spus că oricine poate să greșească, pentru că statuia este realizată foarte bine.

Incidentul a avut loc în martie 2018, dar tweet-ul primește în continuare comentarii, după ce femeia a ales să reposteze mesajul, notează Dailystar.co.uk.

La începutul acestei săptămâni, Emma a postat pe Twitter: „La 5 ani de la acest moment amuzant, care nu se va demoda niciodată”.

„Putem confirma că Seated Man este bine și ne bucurăm că pasagerilor noștri le pasă unii de ceilalți”, a transmis purtătorul de cuvânt al South Western Railway.

Amendă usturătoare pentru cei care rup laleaua pestriță dintr-o pădure din Gorj. Înflorește o singură dată pe an... O femeie a dat de permis de peste 960 de ori, cheltuind, în total, o avere. Nu se aștepta la așa ceva după reușita mult ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x