Antena Căutare

O femeie a plutit 38 de ore pe mare și a supraviețuit miraculos. Nu a mâncat şi nu a băut nimic

O femeie din China a căzut de pe o navă de croazieră şi a plutit pe mare timp de 38 de ore, înainte să fie salvată de pescari.

O femeie din China a căzut de pe o navă de croazieră şi a plutit pe mare timp de 38 de ore, înainte să fie salvată de pescari.

Fan se afla într-o croazieră de cinci zile între Shanghai, Coreea de Sud şi Japonia, când a căzut în mare, de pe puntea numărul patru, înălţimea aproximativă a unei clădiri cu şapte etaje.

După ce a căzut, a plutit în derivă până în momentul în care a văzut că se apropie de ea o barcă de pescari. Fan a scăpat doar cu nişte iritaţii pe braţe provocate de înţepături de meduze.

Se pare că părinţii ei nu au realizat dispariţia ei decât câteva ore mai târziu. O parte dintre cei care au aflat întreaga poveste sunt destul de sceptici:

„Ea nu a mâncat şi nu a băut apă, cum a reuşit să supravieţuiască, fiind în mare 38 de ore? Este un miracol”, a declarat un internaut.

Un pinguin din Scoția a fost decorat în cadrul unei ceremonii militare. A primit gradul de „șef de brigadă”... De necrezut: o pisică şi-a salvat stăpânul de la moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x