Antena Căutare

Soțul i-a zis că stă acasă și nu face nimic, așa că soția s-a răzbunat în cel mai neateptat mod posibil. Ce lecție i-a dat

Supărată că soțul i-a reproșat faptul că doar stă acasă și nu face nimic, o femeie s-a enervat atât de tare încât a decis să îi dea partenerului său de viață o lecție de neuitat. A filmat totul și imaginile au devenit virale.

imagine cu un barbat certat de o sotie Galerie
O soție s-a răzbunat pe soțul care i-a spus că doar stă acasă și nu face nimic | sursa foto: Shutterstock

Supărată că soțul i-a reproșat faptul că doar stă acasă și nu face nimic, o femeie s-a enervat atât de tare încât a decis să îi dea partenerului său de viață o lecție de neuitat. A filmat totul și imaginile au devenit virale.

Sătulă să tot audă din partea soțului său că ea doar stă acasă și nu face nimic, o femeie a decis să pună piciorul în prag și să arate partenerului său de viață cum stau lucrurile, de fapt. Doamna, mamă a doi copii, s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil și i-a dat soțului său o lecție pe care acesta n-o va putea uita prea curând. A filmat totul și imaginile au devenit virale, stârnind numeroase reacții pe TikTok.

Soțul îi reproșa că doar stă acasă și nu face nimic, așa că soția s-a răzbunat și i-a dat o lecție pe care n-o va putea uita vreodată. Ce a făcut femeia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Lindsay, o femeie din New York (Statele Unite ale Americii). Sătulă să tot audă de la soțul ei faptul că stă acasă și nu face nimid, aceasta a decis să îi arate cum stau lucrurile, de fapt.

Citește și: Un bărbat a fost nemulțumit de cum a spălat soția lui vasele, așa că i-a dat o lecție. Ce a urmat

Supărată, aceasta a plecat de acasă timp de două zile cu niște prieteni. Când s-a întors, soția a pus mâna pe telefonul mobil și a filmat ca să arate tuturor cum arată casa, după doar două zile în care ea nu a fost acolo să strângă lucrurile, să curețe și să facă ordine și curățenie.

„Soțul meu a comentat că eu nu fac nimic acasă. Așa că, timp de dpuă zile, efectiv nu am făcut nimic. Am plecat cu prietenele din oraș”, a spus femeia în filmare, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Citește și: Cum s-a răzbunat o mireasă pe soacra ei chiar în ziua nunții. Mirele și invitații nu au știut ce să mai facă

Imaginile au fost publicate pe pagina de TikTok a soției și în scurt timp acestea au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Ceea ce se vede în casă nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum se poate vedea în filmare, după doar două zile, casa a devenit un adevărat dezastru. Ulterior, soția a dezvăluit faptul că bărbatul și-a cerut scuze și a realizat cât de mult a greșit, dar și cât de importantă și dificilă este munca soției sale.

Mesajul transmis de Chef clienților săi a devenit viral! Ce afiș a lipit la intrare în restaurant. Mulți au crezut că nu... Cum alegi un pepene roșu copt și dulce. 7 metode ca să cumperi mereu cel mai bun pepene, fără să faci testul de gust...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x