Căutare Live

Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație

O femeie a descoperit într-o zi faptul că prietena sa are o aventură cu soțul, așa că a decis să se răzbune în cel mai neașteptat mod posibil. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

O femeie s-a răzbunat pe prietena sa, după ce a aflat că are o aventură cu soțul ei

sursa foto: Profimedia

Să descoperi faptul că partenerul de viață te-a înșelat se paote dovedi o experiență extrem de dureroasă și, uneori, chiar traumatizantă. Unii oameni trec destul de repede pentru o astfel de situație și reușesc chiar să își ierte partenerul pentru infidelitate, în timp ce alții aleg să încheie respectiva relație, îmn dorința de-a găsi fericirea în altă parte.

O femeie a simțit însă nevoia să se răzbune, atunci când a descoperit faptul că noua sa prietenă are, de fapt, o aventură cu soțul său. Întreaga poveste a fost dezvăluită pe celebra platformă Reddit și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Cum s-a răzbunat o femeie pe amanta soțului său, pe care o credea prietenă

Extrem de supărată de situația pe care o trăiește, o soție dezamăgită în dragoste a ales să dezvăluie pe Reddit modul prin care a ales să se răzbune pe cea pe care o consiedra prietena ei, fiindcă aceasta a ajuns să aibă o aventură chiar cu soțul său.

Citește și: Cum și-a împăcat Dan Ciotoi soția, după ce l-a prins cu amanta. Cele mai grele momente din viața solistului din formația Generic

Complicata poveste a fost prezentată sub forma unui anunț. Sub poza femeii cu pricina, pe care a numit-o „spărgătoare de case”, soția înșelată a dezvăluit că amanta are un caracter ce lasă de dorit, motiv pentru care ar trebui ca lumea să știe de ea și să se ferească.

„Are aventuri cu bărbați căsătoriți și e foarte mândră de asta. Toți copiii săi au fost luați de cei de la Protecția Copilului. În timp ce este amanta unui bărbat, ea are grijă să se împrietenească și cu soția respectivului, ba chiar se oferă să stea și să aibă grijă de copii. Crede că are un comportament drăguț și amuzant. Are inclusiv boli cu transmitere sexuală. Karma se întoarce împotriva ta doar dacă meriți #spărgătoare de casă. Dați share mai departe pe Facebook”, iată mesajul femeii care a decis să se răzbune făcând-o „vedetă” pe amanta soțului său, informează cei de la thesun.co.uk.

Citește și: Cât de departe a mers această tânără, ca să se răzbune pe fostul iubit. Sarah Vilard a cheltuit o adevărată avere

Așa cum era de așteptat, povestea a devenit imediat virală și a stârnit numeroase reacții din partea internauților. Unii au fost extrem de critici în privința amantei, care se folosește de prietenia cu soția bărbatului ca să elimine urmele de îndoială, în timp ce alții au fost de părere că atât amanta, cât și soțul sunt la fel de vinovați, motiv pentru care amândoi ar trebui să fie prezentați în aceeași lumină.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Cum a fost surprinsă Victorina Matveev, după „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri