Antena Căutare

O femeie a salvat un animal și nimeni nu știe ce e. Seamănă cu un câine, dar nici experții nu se pot pronunța

O femeie a ajutat la salvarea unui animal la începutul acestei săptămâni, dar experții nu sunt încă siguri ce este acesta. Seamănă cu un câine, dar specialiștii cred că poate fi coiot care suferă de râie.

colaj de imagini cu o femeie si un animal fara par Galerie
O femeie a ajutat la salvarea unui animal la începutul acestei săptămâni, dar experții nu sunt încă siguri ce este acesta. Seamănă cu un câine, dar specialiștii cred că poate fi coiot pentru că suferă de râie

„Nu eram sigură, dar... era speriată și era frig și tot ce mă puteam gândi era că acest animal avea nevoie de ajutor”, a spus Christina Eyth.

Femeia a văzut urme de piciorușe în fața ușii ei, în Fairfield Township, în urmă cu câteva zile. Ea a crezut că ar putea fi câinele vecinului ei, așa că a urmat amprentele și a găsit un animal mic, asemănător unui câine, în fața ușii de la subsol.

„M-am uitat în afara ușii și atunci când am observat animalul din partea stângă. Și era atât de speriat, de frig și de spaimă.”, a mai povestit Christina.

Citește și: Ce se întâmplă dacă ții pâinea în frigider, de fapt! Efectul la care nu te-ai fi gândit niciodată

Ce este animalul găsit în curtea femeii

Dar ce este exact rămâne un mister. „Cu siguranță este un coiot, nu este un câine. Având atâtea întrebări, am anunțat Wildlife [Works]”, a spus Eyth.

Eyth a convins animalul să se adăpostească în subsol și i0a chemat pe cei de la TJ’s Rescue Hideaway. Atunci s-a implicat Morgan Barron, de la WildLife Works Mount Pleasant.

„Sincer, nu pot să spun clar ce este. E nevoie de precauție deoarece poate fi purtător de rabie și din moment ce ar putea fi un coiot... (vom) facem teste genetice și vom pleca de acolo”, a spus Barron.

Citește și: Care sunt produsele din dulapul tău de la baie care pot duce la apariția unor boli grave sau infecții

Morgan a afirmat că nu poate identifica în mod pozitiv animalul, în ciuda pregătirii sale.

„În ceea ce privește comportamentul, este foarte timid, foarte speriat și deloc agresiv, ceea ce mă face să înclin spre câine”, a explicat Barron, conform Wpxi.

În prezent, animalul este tratat pentru râie și este ținut izolat. „A fost un animal aflat la nevoie și simt că am făcut ceea ce trebuia în orice caz.”, a concluzionat Christina Eyth.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie cântărește doar 19 kilograme, deși are 37 de ani! Cum arată și ce descoperire neașteptată au făcut medicii... Un bărbat a cumpărat o casă și a vrut să schimbe parchetul vechi, dar a descoperit o „comoară”. Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x