Antena Căutare

O femeie a slăbit 74 de kilograme după ce a renunțat la un aliment. Cum arată azi Julie Garte

O femeie pe nume Julie Garte a ajuns să cântărească 155 de kilograme. După ce a renunțat la mâncarea preferată, aceasta a ajuns să slăbească 74 de kilograme. Azi, femeia este de nerecunoscut!

colaj de 2 poze cu julie garte, când avea 155 de kilograme Galerie
Julie Garte a ajuns să cântărească 155 de kilograme din cauza mâncării sale preferate | sursa foto: Profimedia

În urmă cu ceva timp, Julie Garte din Miami (Statele Unite ale Americii) a realizat că a ajuns la o greutate impresionantă. La doar 30 de ani, acum cântarului a ajuns să indice 155 de kilograme. Acesta a fost momentul în care ea a decis că trebuie să facă o schimbare radical în viața ei și să slăbească.

Primul pas a fost făcut atunci când a renunțat la un aliment preferat, de altfel și cel care a făcut-o să se îngrașe atât de mult.

O femeie a slăbit 74 de kilograme după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic

Totul a început în urmă cu ceva timp, atunci când femeia a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. Din cauza schimbărilor de dispoziție, dar și din pricina tratamentului, aceasta a început să mănânce ca să se simtă mai bine. Mâncarea sa preferată erau alimentele de tip fast food, pe care le consuma zilnic și în cantități uriașe. Și fiindcă avea un fast food preferat, Julie Garte mânca doar de acolo hamburgeri cu cartofi prăjiți, band la final pahare uriașe de sucuri acidulate. Zi după zi, an după an, acest obicei a făcut-o pe americancă să ajungă la incredibila greutate de 155 de kilograme.

Citește și: Un bărbat a stat nemâncat timp de 382 de zile. Cum s-a transformat corpul lui Angus Barbieri

A observant că nu se mai poate mișca ușor, că nu poate respire ca înainte și că orice sarcină reprezintă un adevărat effort pentru ea, în viața de zi cu zi. Acesta a fost momentul în care femeia a decis, la vârsta de 30 de ani, să renunțe la alimentul preferat (meniurile de la fast food) și să înceapă o dietă sănătoasă. După ce a slăbit un număr de kilograme, medicii i-au dat aprobare pentru o operație de micșorare a stomacului.

Julie Garte a trecut printr-o transformare uluitoare

Julie Garte a trecut printr-o transformare uluitoare

Cinci ani mai târziu, Julie Garte a slăbit 74 de kilograme și arată într-o formă de zile. Fmeia nu mai ezită să îmbrace costumul de baie și chiar se mândrește cu formele pe care le are acum, la 35 de ani.

În plus, se simte excelent, are mult mai multă energie și poate face o multitudine de lucruri.

„Era mereu mult mai simplu să mănânc meniuri cu burgeri și cartofi și să beau doi litri de cola, apoi să consum și niște dulciuri. Mâncam pe sistem nervos și foloseam alimentele ca să mă simt mai bine, să mă relaxez, să simt că mă răsfăț. Ajunsesem să mănânc peste 2000 de calorii la o masă. Am renunțat la fast food și la cola, acum gătesc în casă și beau apă. Consum dulciuri cu moderație. Sunt mult mai încrezătoare acum”, a dezvăluit Julie Garte pentru cei de la DailyMail.co.uk.

Azi, femeia este mai mult decât fericită de modul în care arată și mulți o iau drept exemplu de ambiție. Schimbarea sa a început în ziua în care a renunțat la alimentul preferat (fast food) și, deși au trecut cinci ani de atunci, Julie Garte continuă să aibă un stil de viață sănătos și în prezent.

Karim și Louise Rezaie s-au căsătorit la spital, lângă patul fiicei lor. Bebelușul suferă de o afecțiune rară... O tânără a postat niște fotografii cu ea și a făcut 1 milion de dolari în 48 de ore. Cum s-a pozat Corinna Kopf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x