Antena Căutare

O femeie a vrut să gătească niște cartofi la cuptor, dar când a deschis punga a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

O femeie a vrut să gătească niște cartofi, dar când a deschis punga a făcut o descoperire complet neașteptată. Aceasta a pozat totul și imaginile au devenit imediat virale pe internet.

imagine cu niste cartofi congelati la punga Galerie
Când a deschis punga cu cartofi congelați, femeia a avut parte de o surpriză uriașă | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut o mamă pe nume Julie-Anne Morgan în vârstă de 42 de ani din Whitburn, Scoția.

Femeia a vrut să pregătească niște cartofi congelați, dar când a deschis punga nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut peste ce a dat, de fapt.

Citește și: Salată de cartofi cu sos de muștar și smântână

O femeie a vrut să gătească niște cartofi, dar a avut parte de o descoperire complet neașteptată

Julie-Anne Morgan a fost la cumpărături la un celebru supermaket și a decis să cumpere, printre altele, și o pungă de cartofi congelați. Odată ajunsă acasă, mama s-a apucat să pregătească cina, constând în cartofi, cârnați și fasole. Femeia în vârstă de 42 de ani a vrut să deschidă punga, dar când a vrut să toarne totul în tava pentru cuptor, nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut peste ce a dat.

Citește și: O pensionară a vrut să gătească niște cartofi la cuptor, dar când a deschis ușa a trăit o spaimă uriașă. Ce a găsit în aragaz

Printre cartofi, femeia a descoperit unul lung de aproximativ 18 centimetri și aceasta a fost atât de încântată încât a arătat soțului, familiei și apropiaților. Văzând ce reacții au aceștia, mama a pozat cartoful lung de aproximativ 18 centimetri și a publicat totul pe internet. Nu a durat mult și imaginile au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții.

Te-ar putea interesa și asta: David Beckham, dezvăluire incredibilă despre soţia sa: „Victoria mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Când am ridicat cartoful ne-am mirat de mărimea acestuia. Este, cu siguranță, cel mai mare cartof congelat pe care l-am văzut vreodată, e aproximativ cât capul meu! Am decis să pregătesc niște cârnați cu cartofi la cină. Am luat pachetul, l-am deschis și am dat cu ochii de el. Era dublu în comparație cu alți cartofi din pungă. Am decis să nu îl gătim, așa că l-am pus în congelator ca să îl păstrăm și să ne amuzăm de fiecare dată când îl privim. Cred că am putea chiar să îl punem într-o ramă, fiindcă în mod sigur nu vom mai găsi altul la fel de mare vreodată”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un bărbat a cumpărat un scaun vechi, dar când a vrut să scape de el a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a realizat

Julie-Anne Morgan este mai mult decât mândră de ceea ce a descoperit și a dorit să împărtășească totul cu cât mai multe persoane, căci a considerat că descoperirea sa e una cu adevărat specială.

„Soțul a zis că vrea niște cârnați cu cartofi, dar când a văzut ce am descoperit în pungă a glumit că ar fi putut la fel de bine să ceară un cartof și un cârnat, căci în mod sigur s-ar fi săturat cu cel uriaș, găsit de mine!”, a mai glumit mama.

Au fost două cutremure consecutive în Vrancea. Ce magnitudine a avut cel mai puternic... De ce 222 este un semn puternic și cât de specială este ziua de azi, 2.02.2022. Ce semnificație are numărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x