Antena Căutare

O femeie din Marea Britanie a cheltuit o avere ca sa arate ca Lady Gaga!

O fana a excentricei cantarete a cheltuit peste 60.000 de lire sterline pentru a semana cu idolul ei! Aceasta a declarat ca Lady Gaga i-a dat viata peste cap

De la tocuri inalte de 20 de centimetri pana la corsete care mai de care mai ciudate, look-ul artistei nu este unul pentru cei slabi de inger, dar asta nu a oprit-o pe Donna Marie Trego, in varsta de 37 de ani, sa cheltuiasca o mica avere pentru a-i imita stilul.

A inceput sa faca spectacole-tribut in anul 2010 si de atunci viata ei a luat o alta intorsatura: a facut tot posibilul sa arate ca cea pe care o divinizeaza - Lady Gaga. O parte din banii pe care i-a cheltuit au fost recuperati datorita show-urilor in care aceasta isi imita idolul, relateaza Daily Mail.

Desi la inceputul "carierei", Donna avea doar sase costume, garderoba femeii a luat amploare, multe dintre haine fiind create chiar de ea. "Nu mi-am dat seama de timpul si de efortul pe care le-am dedicat acestui lucru. Cu banii cheltuiti puteam sa imi cumpar o casa, insa am hotarat sa imi vad visul devenit realitate, sunt o perfectionista", a declarat femeia.

Donna a concertat in intreaga lume, inclusiv in Germania, Bahrain si Gran Canaria, castigand mai multe premii, printre care si un Goscar, echivalentul unui Oscar, primit pentru autenticitate.

Foto: Daily Mail

Galerie FOTO: Cum erau descoperiti infractorii in 1900! Primul sistem stiintific de identificare... Cocosul cu... diamant! O femeie a ramas fara cercel, dupa ce pasarea l-a inghitit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x