Antena Căutare

O femeie s-a mutat în casa nouă și a descoperit în spatele șifonierului o ușă către o cameră secretă. Peste ce a dat

O femeie și-a cumpărat o casă și, la puțin după, a descoperit o ușă secretă. Două săptămâni mai târziu, aceasta a decis să se mute în altă parte.

imagine cu o usa intr-un perete Galerie
Femeia a filmat ce descoperire a făcut după ce a deschis ușa secretă | sursa foto: Shutterstock

Să te muți într-o casă nouă este o adevărată bucurie, însă pentru o femeie totul s-a transformat într-un coșmar pe care nu îl va putea uita prea curând. La scurt timp după ce a descoperit o ușă secretă, ea s-a mutat în altă parte. Dezvăluirea a stârnit un val puternic de reacții în meidul online.

O femeie și-a cumpărat o casă nouă și a descoperit o ușă către o cameră secretă. Două săptămâni mai târziu a decis să renunțe la tot și să se mute în altă parte

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o femeie atunci când a decis să își cumpere o casă. La scurt timp după ce a terminat formalitățile cu documentele, familia s-a mutat acolo și a început să facă lucrări de renovare și amenajare.

Citește și: O femeie și-a cumpărat o casă și a vrut să renoveze, dar a descoperit sub tapetul vechi un bilet cu un mesaj neașteptat. Ce scria

La un moment dat, într-una dintre zile, sora noii proprietare a descoperit o ușă secretă, aflată chiar în spatele unui șifonier.

„Această ușă se află în dulapul surorii mele. Nu l-a putut deschide până astăzi și bănuiesc că e vorba despre un cabinet normal. E clar că a stat gol mult timp, până ce ne-am mutat noi. Toate lucrurile din camera asta par foarte vechi, provenite din anii 70 sau 80. Să sperăm că orice activitate ocultă ce s-a petrecut aici s-a întâmplat cu zeci de ani în urmă”, a scris proprietara casei, pe un celebru site, în dreptul imaginilor cu ușa secretă descoperă în locuința ei.

Citește și: Un bărbat a descoperit o piatră prinsă la geamul din balcon. A spart-o și a descoperit ceva neașteptat. Ce era în bulgăre, de fapt

După ce au deschis ușa secretă din spatele dulapului, sora femeii a descoperit reviste, cutii de bere, un borcan de jeleuri, un caiet, o periuță de dinți și alte produse de igienă personală și o saltea cu două perne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu am idee de ce există o saltea aici, presupun că era un loc de ascuns pentru adolescenți”, a mai completat femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Speriată de ceea ce a descoperit în această casă, femeia a povestit că a mai stat în jur de două săptămâni acolo, apoi s-a mutat în altă parte.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții în rândul internauților. Nu puțini au fost cei care au încercat să presupună ce s-a întâmplat acolo sau au făcut glume despre tot felul de posibile scenarii.

S-a născut primul copil din Marea Britanie care are trei părinți biologici! Cât de importantă este această procedură... Un bărbat a dat peste cel mai „politicos” hoț. Jefuitorul l-a dus cu mașina la ATM, i-a luat banii și ce a urmat e greu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x