Antena Căutare

Femeia care s-a căsătorit cu un copac. Ce spune despre relația bizară

Kate Cunningham, o femeie din Sefton, s-a căsătorit cu un copac din Parcul Rimrose Valley, în semn de protest împotriva celor care doreau să despădurească zona pentru a construi o autostradă.

femeie care imbratiseaza un copac Galerie
Kate Cunningham, o femeie din Sefton, s-a căsătorit cu un copac din Parcul Rimrose Valley, în semn de protest împotriva celor care doreau să despădurească zona pentru a construi o autostradă. | Shutterstock

Kate, în vârstă de 37 ani, mama a doi copii, a decis să își schimbe numele de familie în Elder și s-a căsătorit în 2019 cu un copac din Sefton, Merseyside. În acest sezon al sărbătorilor de iarnă, Kate și soțul ei împlinesc 3 ani de relație.

Femeia este și îngrijitoarea fiului ei care suferă de autism, dar își face săptămânal timp să își viziteze soțul. Ea merge în parcul în care e plantat copacul de 3 sau chiar 5 ori pe săptămână. Kate se ocupă, de asemenea, și de mai multe proiecte legate de protejarea mediului înconjurător.

Femeia care s-a căsătorit cu un copac

Înainte de sărbătorile de iarnă, Kate a decis să decoreze copacul cu o coroniță de brad frumos împodobită. Decizia de a se căsători cu un copac a venit după ce autoritățile locale plănuiau să construiască o autostradă care avea să treacă fix prin parcul în care se află acum soțul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kate, care are un fiu de un an, și spune că a dezvoltat o relație specială cu acest copac. Ea a povestit că simte acum că acest copac face parte din familia ei și că i-a schimbat viața definitiv. Copacul, care e acum soțul ei, apare chiar și în fotografiile făcute pentru felicitările pe care le va trimite de Crăciun, iar la semnătură l-a trecut și pe soțul ei, fiind mândră de faptul că acesta va fi al treilea Crăciun pe care îl petrece cu el.

“E al treilea Crăciun al nostru împreună și deja e o tradiție să aduc decorațiuni pentru el. Când îl decoram, simțeam că e și mai atrăgător în lumina soarelui de decembrie cu toate acele decorațiuni. Am făcut această coroniță din crengi de pin”, a mai spus Kate.

Citește și: Ce a putut să facă o mireasă domnișoarei sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Detaliile sunt uluitoare

Kate a mai zis că a știut din prima că acel copac este alesul ei pentru că i-a transmis o energie pozitivă care l-a atras către el. Când a ajuns în parcul Rimrose Valley pentru a alege un copac cu care să se căsătorească, ea s-a simțit atrasă de arborele bătrân. Kate a dezvăluit că este o iubitoare a naturii de când se știe, potrivit Daily Mail.

Ce spune iubitul ei despre căsătoria cu un copac

Femeia a povestit că a fost atrasă de copac pentru că are scoarța deschisă la culoare. Kate spune că viața de femeie măritată a schimbat-o complet.

La întrebarea pe care oamenii i-o adresează adesea, legată de cât mult iubește copacul, Kate a spus mereu că îl iubește enorm. Familia și prietenii femeii o susțin pe aceasta în alegerile pe care le-a făcut pentru că ei știu că ea s-a simțit mereu conectată cu natura.

Citește și: Părinții au privit imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului și s-au speriat! Ce a apărut în timpul nopții

Pentru Kate, copacii sunt precum oamenii pentru că ea simte că au o energie exact cum transmit și oamenii. Cu toate acestea, relația pe care o are Kate cu copacul nu e una monogamă deoarece femeia are acasă un iubit. Se pare că iubitul ei este și el un iubitor al naturii și o sprijină în alegerea pe care a făcut-o.

Kate încă poartă inelul de logodnă pe care îl are în urma căsătoriei cu copacul și îl sărută și îl îmbrățișează de fiecare dată când îl vizitează. De când e căsătorită, ea a căpătat mai multă încredere în sine și în dorința ei de a ajuta la protejarea mediului.

Ce a putut să facă o mireasă domnișoarei sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Detaliile sunt uluitoare... O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x