Antena Căutare

O femeie și-a găsit mașina zgâriată, cu un bilet în geam. A luat hârtia și a rămas mască atunci când a citit mesajul | VIDEO

O femeie și-a găsit mașina zgâriată și apoi a observat un bilet în geam. A luat hârtia și a rămas mască atunci când a citit mesajul.

Galerie
Tânăra a rămas mască atunci când a văzut ce scrie pe bilet, de fapt | sursa foto: Shutterstock

Este cunoscut deja faptul că atunci când găsești un bilet lăsat în geamul mașinii sunt șanse mari ca cineva să îți fi zgâriat sau lovit vehiculul și, ca să puteți încheia o constatare amiabilă, a ales să își lase datele de contact pe un bilet. Totuși, o femeie a rămas mască atunci când a văzut ce scria pe biletul ei, de fapt.

O femeie și-a găsit mașina zgâriată, cu un bilet în geam. A luat hârtia și a rămas mască atunci când a citit mesajul

Aceasta este neobișnuita situație prin care a trecut o femeie pe nume Alicia Mastroianni, care s-a mutat recent în Boston, Massachusetts (Statele Unite ale Americii). Era o zi ca oricare alta atunci când femeia s-a apropiat de mașina ei și a văzut urme de zgârieturi, dar și un bilet lăsat în geam.

Fiind extrem de curioasă, aceasta nu a mai stat pe gânduri, ci a luat imediat bucata de hârtie pentru a citit mesajul. A rămas cu gura căscată atunci când a văzut despre ce este vorba, de fapt!

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce bilețel ”de dragoste” a găsit în parbriz un șofer care a parcat pe locul altcuiva. Mesajul s-a viralizat rapid

Practic, un martor i-a explicat care este motivul pentru care vehiculul său e zgâriat, dar în niciun moment tânăra nu se aștepta la o asemenea explicație:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Bună! Locuiesc undeva aproape de locul în care ți-ai parcat mașina și am fost de față și chiar am filmat momentul în care un curcan uriaș s-a năpustit și ți-a atacat mașina pentru mai bine de 15 minute! Arată destul de zgâriată. Am început să sperii pasărea, dar efectiv m-a ignorat. Nu știu ce asigurare auto poate acoperi daunele cauzate de atacul unui curcan, dar dacă tu crezi că te ajută eu îți pot trimite filmarea pe care am realizat-o”, era mesajul scris pe biletul de hârtie lăsat în geamul mașinii.

Citește și: Ce mesaj a putut să pună un român în scara blocului unde trăiește. Vecinii au pozat totul și au râs cu lacrimi

Tânăra a pozat biletul cu pricina și a publicat pe contul său de TikTok inclusiv imagini cu momentul în care curcanul i-a atacat mașina, înfuriat probabil din cauza propriei imagini ce se reflecta în mașina de un negru lucios.

„Să îmi fie mașina atacată de un curcan…nu prea era pe lista mea de lucruri de făcut în Boston, după ce mă mut. Nu eram pregătită pentru așa ceva”, a scris tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroasse reacții de la oameni din întreaga lume.

O femeia a ajuns în spatele gratiilor pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui său. Animalul abia se mai putea mișc... Ce au putut niște români să își facă în scara blocului. Oamenii au ignorat că e vorba despre un spațiu comun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x