Antena Căutare

Ea e cel mai tânăr blogger culinar din România. Anastasia are doar patru ani, dar gătește mai des decât se uită la desene animate 

Are doar patru ani, însă poate da oricând lecţii de gătit. O fetiţă din Baia Mare este cel mai tânăr blogger culinar din România. Dacă la această vârstă, multe fetiţe preferă compania păpuşilor, Anastasia este deja vedetă pe internet. Nu ratează nicio sesiune de gătit a mamei şi deja este specialistă în prăjituri. Aşa că familia o visează deja un cofetar iscusit. 

Anastasia avea doar un an şi jumătate când părinţii i-au dăruit o bucătărie de jucărie. Curioasă din cale afară, fetiţa şi-a băgat repede nasul şi în oalele mamei. Aşa a descoperit deserturile. Deşi abia ajunge la maşina de făcut pişcoturi, fetiţa nu se lasă păgubaşă. Este doar una din reţetele pe care le împărtăşeşte fanilor ei de pe Facebook. Astăzi, nouă ne-a pregătit brioşe, prăjiturile ei preferate.

După ce a aşteptat cuminte în faţa cuptorului, Anastasia trece la etapa ei favorită: ornatul brioşelor. Nu înainte de a prepara chiar ea frişca.

Pune multă frișcă, nu te zgârci. Așa, mami, apasă continuu. Foarte bine.”, îi spune mama.

”Chiar dacă era foarte micuță, abia stătea în picioare, am văzut că are un interes foarte mare pentru bucătărie. Am lăsat-o să facă chiar dacă făcea multă mizerie. Aveam de adunat foarte mult după ea.”, a mai povestit mama ei.

La cei 4 ani ai săi, mica gospodină îşi cultivă zilnic pasiunea pentru gătit. Se uită mai des la emisiuni culinare decât la desene animate.

Aventurile Anastasiei în bucătărie sunt urmărite de aproape 900 de oameni pe propria pagină de Facebook.

Are doar doi ani, dar a murit deja de 12 ori! Fetița a cărei inimă se oprește „de supărare” a fost filmată prăbușindu-se... „Am fost dusă la Auschwitz în ziua nunții mele! Totul mirosea a carne arsă”. Iby se pregătea să fie mireasă când naziști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x