Antena Căutare

O fetiță entuziasmată, fană înfocată a unui sportiv, a vrut să-și cunoască eroul. Bărbatul a scuipat-o, iar tatăl micuței a avut o reacție violentă

O fetiță entuziasmată, fană înfocată a unui sportiv, a vrut să-și cunoască eroul, unul dintre cele mai detestabile gesturi vreodată, dar wrestler-ului a avut o „ieșire” de neiertat: a scuipat-o pe micuță.

O fetiță entuziasmată, fană înfocată a unui sportiv, a vrut să-și cunoască eroul, unul dintre cele mai detestabile gesturi vreodată, dar wrestler-ului a avut o „ieșire” de neiertat: a scuipat-o pe micuță.

Aflată cu tatăl sau la meci, o fetiță entuziasmată a întins mâna pentru a bate palmă cu Devin Danger. Inițial, sportivul a fost entuziasmat să își vadă fana, dar finalul a fost total... imprevizibil. Devin a întins mâna, zâmbind, către fetiță, iar înainte să se atingă, a retras-o și a scuipat-o pe micuța. Apoi Devin s-a îndepărtat spre ring, cu aceeași atitudine că mai înainte.

Cum era și firesc, tatăl micuței a avut o reacție violentă. Bărbatul l-a prins din urmă pe wrestler și l-a lovit de câteva ori. Intervenția personalului de pază a aplanat conflictul.

Există voci care spun că wrestlerii fac astfel de gesturi, către fanii lor, pentru a- și face încălzirea și pentru a se ,,înfuria" înainte de meciuri.

Invenţia care îţi poate salva viaţa! Maşinile vor SUNA SINGURE la 112 în caz de accident. De ce este România PRIMA ţară ... Nostradamus, profeție teribilă despre Al Treilea Război Mondial: ”Va fi atât de sângeros, că vor rămâne doar două țări!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x