Antena Căutare

Poți să nu plângi?! O fetiță i-a scris lui Moș Crăciun, ultima ei speranță: „Poți să ne aduci niște mâncare cadou?”

O fetiță de doar șapte ani din Liverpool (Marea Britanie) a reușit să emoționeze întreaga planetă cu scrisoarea ei pentru Moș Crăciun.

Poți să nu plângi?! O fetiță i-a scris lui Moș Crăciun, ultima ei speranță: „Poți să ne aduci niște mâncare cadou?” Galerie
Cea mai emoționantă scrisoare pentru Moș Crăciun

Copila locuiește alături de sora ei la o rudă, fiindcă părinții se confruntă cu mari probleme financiare. Copiii proveniți din astfel de familii defavorizate primesc ajutorul celor de la Centrul L6 Community Centre din Everton, dar uneori și ei sunt depășiți de situație.

Totuși, scrisoarea copilei a devenit virală și sute de oameni s-au oferit să doneze mâncare, jucării și bani.

Nu mai e mult până de sărbătorile de iarnă, așa că fetița a decis să scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, prin care cere ceea ce ei i se pare cel mai important: o casă și niște mâncare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o altă scrisoare, un băiețel a mărturisit lui Moș Crăciun că tot ceea ce își dorește cadou este să nu mai simtă frigul din casă.

Poți să nu plângi?! O fetiță i-a scris lui Moș Crăciun, ultima ei speranță: „Poți să ne aduci niște mâncare cadou?”

Cea mai emoționantă scrisoare pentru Moș Crăciun

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, mulți dintre oameni alegând chiar să facă un gest de mărinimie pentru acești copii defavorizați din Liverpool.

Copiii nu ar trebui să se îngrijoreze că vine Crăciunul, ei ar trebui să fie doar fericiți și să râdă, fără grija zilei de mâine. Un detaliu trist este faptul că acest lucru se întâmplă nu doar la Liverpool în Marea Britanie, ci mai ales în România.

Uneori, chiar tu poți să fii Moș Crăciun pentru un copil sărman, cu o ciocolată, o haină, o păpușă sau un cozonac. Trebuie doar să vrei :)

Casa natală a lui Adolf Hitler va deveni secţie de poliţie! „Această clădire nu va fi niciodată un loc de comemorare a n... Licitaţie „Friends” - Pinguinul lui Joey Tribbiani, canapeaua din Central Perk şi invitaţia la nunta Bing, între loturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x