Antena Căutare

O lingură gigantică, descoperită pe Marte. Are legătură cu România

O înregistrare video apărută pe canalul de YouTube SecureTeam a luat prin surprindere echipa NASA, în specialiștii au lămurit imediat toate aspectele acestei apariții bizare.

O înregistrare video apărută pe canalul de YouTube SecureTeam a luat prin surprindere echipa NASA, în specialiștii au lămurit imediat toate aspectele acestei apariții bizare.

Nu poate fi vorba de o lingură uriaşă, în adevăratul sens al cuvântului, ci de o formaţiune geologică formată în urma eroziunii eoliene.

Un corespondent pe Terra al acestui proces de eroziune eoliană îl reprezintă Babele şi Sfinxul din Munţii Bucegi, forme emblematice pentru patrimoniul natural al României, potrivit descopera.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: IFL Science

Anul 2017 le aduce ceea ce au așteptat o viață întreagă! Ele sunt zodiile care vor avea un an de poveste! Dragoste în in... Prima țară care introduce hârtia igienică pentru... telefon. Ați citi perfect! Este așezată în băi, lângă cea tradiționa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x