Antena Căutare

O mamă e alergică la soare, vânt și mirosuri! Prin ce chinuri trece zilnic Clare Rice

sO femeie pe nume Clare Rice din Marea Britanie suferă de o afecțiune rară, ce o face să fie alergică la soare, vânt, mirosuri și chiar la telefonul mobil. Specialiștii nu cunosc un tratament, așa că femeia este nevoită să se descurce așa cum poate.

Clare Rice, selfie in oglinda Galerie
Clare Rice suferă de multe alergii ce o fac să stea cea mai mare parte din timp în casă | sursa foto: Profimedia

În Birmingham, un oraș celebru din Marea Britanie, trăiește o mamă cu doi copii, pe nume Clare Rice. În vârstă de 39 de ani, femeia a început să observe faptul că începe să facă tot mai multe reacții alergice.

Inițial, așa cum mai toată lumea ar fi putut să fie tentată să creadă, aceasta a crezut că totul are legătură cu stresul sau cu vreun produs alimentar ce nu este bine tolerat de organism.

O femeie a explicat prin ce trece, din cauza alergiei sale la mirosuri

De fiecare dată, mama a luat antihistaminice și alte medicamente menite să oprească alergia și și-a văzut mai departe de treburile de zi cu zi.

Doar că, la un moment dat, Clare Rice a observat că episoadele de alergie au început să devină tot mai frecvente și fără vreo explicație logică. Confuză și dornică să afle niște răspunsuri, britanica a mers la doctor și a fost supusă unor investigații amănunțite, ce au scos la iveală un rezultat cât se poate de surprinzător.

Citește și: Ea e tânăra alergică la apă! Ce face când îi e sete și ce pățește Lindsey Coubray după fiecare baie

Practic, medicii i-au explicat femeii faptul că are alergie la soare, la vânt, la mirosuri și chiar la telefonul mobil. Într-o zi, britanica a observat să i s-a schimbat percepția din punct de vedere al mirosului. Practic, aceasta are intoleranță chiar și la cele mai mici cantități de substanțe chimice, lucru ce îi face viața de zi cu zi un adevărat calvar.

Clare Rice, selfie in timp ce tine mana la barbie

Clare Rice se confruntă de ani buni cu numeroase alergii

Dacă se apropie, de exemplu, de un detergent, britanica se poate alege cu urticarii dureroase, pierderea capacității de-a respira și tot felul de alte dureri. Clare Rice din Birmingham nu suportă detergenții de spălat rufe sau vase, gazele de eșapament, praful în cantități pe care unii le pot considera normale și nici soarele.

Citește și: Dacă plânge, transpiră sau face duș, ajunge la spital! Reacția corpului ei la contactul cu apa este greu de imaginat! Cum reușește să trăiască. „Nu există tratament”

Fiind atât de sensibilă, mama este nevoită să își petreacă cea mai mare parte din timp închisă în casă, ferindu-se cât de mult poate de toate elementele ce îi pot provoca o criză de alergie și mai ales de soare!

Dornică să aibă o viață mai bună, britanica și-a făcut curaj și a dechis o strângere de fonduri online pentru a-și putea permite un tratament privat, menit s-o scape de toate reacțiile neplăcute pe care le face din cauza alergiilor sale.

Povestea femeii a ajuns pe internet și a devenit cunoscută în întreaga lume. Mulți s-au mirat că poate exista o asemenea afecțiune și au privit-o cu multă admirație pe Clare Rice, lăudând-o pentru forța de care dă dovadă, deși se confruntă cu o astfel de afecțiune.

Râul a cărui apă s-a făcut albă în doar câteva minute. Localnicii au crezut că nu văd bine și s-au gândit la ce e mai ră... Pixie Lott a suferit un accident vestimentar pe care nu a mai putut să-l mascheze. Cum a reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x