Antena Căutare

Dacă plânge, transpiră sau face duș, ajunge la spital! Reacția corpului ei la contactul cu apa este înfiorătoare! Cum reușește să trăiască. „Nu există tratament”

O tânără studentă din Statele Unite ale Americii suferă de o alergie extrem de rară la apă, iar de fiecare dată când plânge, transpiră sau face duș, ajunge la spital. Reacția corpului ei la contactul cu apa este înfiorătoare.

Dacă plânge, transpiră sau face duș, ajunge la spital! Reacția corpului ei la contactul cu apa este înfiorătoare! Cum reușește să trăiască. „Nu există tratament”
Tessa Hansen-Smith

Studenta, Tessa Hansen-Smith, în vârstă de 21 de ani, nu poate face sport, simte discomfort atunci când bea apă și are voie să facă duș doar de două ori pe lună.

„Trebuie să fiu cărată prin campus, pentru că altfel, dacă fac effort să merg pe jos, ajung la cursuri cu febră, migrenă și iritații, astfel că îmi este foarte greu să mă concentrez.

De asemenea, sufăr adesea de greață și durere musculară – cauzate de alimente ce conțin multă apă, precum fructele și legumele. Chiar și atunci când beau apă risc să rămân cu răni pe limbă”, a spus ea.

Tessa Hansen-Smith a fost diagnosticată la vârsta de zece ani cu alergie la apă, chiar de către mama ei, care este medic.

La început, a ajutat-o un tratament medicamentos, dar, după cum a povestit chiar ea, alergia la apă se înrăutățește pe măsură ce trece timpul. Așa că în prezent, medicamentele pe care obișnuia să le ia nu o mai ajută.

Totuși, Tessa Hansen-Smith încearcă să lupte cu alergia la apă luând nouă tablet de antihistaminice pe zi, sperând să scape de simptomele ce îi fac viața dificilă.

Studenta este hotărâtă să nu permită alergiei la apă să îi controleze viața, deși a recunoscut că această afecțiune îi poate testa puterea psihică, în contextul în care medicii îi tot amintesc că nu există tratament.

Tânăra a povestit că încearcă să își trăiască fie care zi, fără să se gândească la ziua de mâine. Și-a deschis o pagină de Instagram pentru a crește nivelul de conștientizare cu privire la această afecțiune.

O ultimă îmbrățișare până la moarte! Un cuplu a fost găsit de salvatorii români, sub dărâmăturile cauzate de cutremurul ... Biserica din Drăgănescu, pictată de Arsenie Boca, este considerată ”Capela Sixtină a Ortodoxiei Românești”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x