O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani! Fiul ei, mărturisiri sfâșietoare: ”N-am renunțat niciodată la ea!”

 

Un caz incredibil a avut loc în Emiratele Arabe Unite, unde o femeie s-a trezit din comă după 27 de ani petrecuți în stare vegetativă. 

Mașina în care se afla Munira Abdulla a fost implicată într-un accident cumplit în anul 1991. Alături îi era și fiul, Omar, în vârstă de patru ani, iar în momentul impactului, din dorința de a-l proteja, ea s-a aruncat asupra micuțului. A reușit să-l protejeze, băiatul alegându-se doar cu o vânătaie, însă femeia a ajuns în comă. 

Ani de zile, femeia a fost în stare vegetativă, însă aceasta a primit o nouă șansă la viață în urmă cu doi ani de zile, când prințul moștenitor din Abu Dhabi a auzit de cazul femeii și a decis să o ajute.

Potrivit Daily Mail, Omar, fiul femeii, a mărturisit că ”întotdeauna a știut că se va trezi”. 

”N-am renunțat la ea, pentru că mereu am simțit că într-o zi se va trezi. Aveam patru ani când a avut loc accidentul. Mama mea stătea cu mine pe bancheta din spate. Când a văzut autobuzul venind spre noi, m-a protejat îmbrățișându-mă. Pentru mine, mama mea era ca aurul: cu cât trecea mai mult timp, cu atât era mai valoroasă. N-am regretat niciodată. Cred că, datorită susținerii mele, Dumnezeu m-a salvat de probleme mai mari”, a povestit tânărul pentru Daily Mail.

De asemenea, el a precizat că femeia a primit îngrijiri medicale în Germania, unde a fost supusă unor operații care să-i repare mușchii. Un an mai târziu, a început să scoată niște zgomote ciudate, iar după trei zile și-a strigat fiul pe nume.

”Când le-am spus medicilor că sper să vorbească din nou, mi-au spus că am o imaginație bogată și că încearcă doar să-i îmbunătățească calitatea vieții. Avusesem o neînțelegere în camera de spital și ea a simțit că sunt în pericol, ceea ce i-a cauzat un șoc. Scotea sunete ciudate și am început să chem medicii să o examineze, iar ei au spus că e normal. Trei zile mai târziu m-am trezit când cineva mă striga pe nume. Era ea! Mă striga pe nume. Nu mai puteam de bucurie. Ani la rând am visat la acest moment. Numele meu e primul lucru pe care l-a spus”, a mărturisit Omar. 

Acum, Munira își poate striga pe nume familia, poate recita rugăciuni și poate vorbi cu cei apropiați, însă are nevoie să facă fizioterapie în continuare. 


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI